A kiasztolit a változás köve. Hiszen rávilágít valóságunkra. (Gondolataink és érzelmeink káoszára.) gyengéden segít rendet tenni önmagunkban és beindítja a változást. Megerősíti a benső hangot. A kiasztolit erőteljev védelmet nyújó kő. Régen a rosszindulat és az átok távoltartására használták. A viszályt harmóniává alakítja, szétoszlatja a negatív gondolatokatés érzelmeket, elősegíti a problémamegoldást és a változást. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Kiasztolit (Keresztkő, Andaluzit) ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Kiasztolit (Keresztkő, Andaluzit)
Tulajdonság: Némelyik irodalom külön említi az andaluzit, mint átlátszó, zöld drágakövet, és a kiasztolit vagy keresztkő jellemzését, melyen kereszt alakú rajzolat van)

Hozzárendelhető csakra: gyökér csakra, napfonatcsakra
Nyugati csillagjegy: Szűz, Mérleg
Kínai csillagjegy: Kakas, Kutya
Elem: föld
Szín: Andaluzit - szürkésvörös, barna, sárgászöld, zöld, barnásvörös, átlátszótól, az átlátszatlanig.
Kiasztolit - Sárga, a barnától a feketéig, -átlátszatlan. (A nagyobb méretűnél jól kivehető, sötétebb színű kereszt rajzolat látható)
Mohs-keménység: 7,5, -5-5,5
Képlet: Al2 [ O I SiO4 ]
Ásványtanilag: Aluminium szigetszilikát, ( rombos, átalakult) a kiasztolit keresztjét szén adja
Előfordulás: Németország, Ausztria, Spanyolország, USA, Ausztália, Brazília, chile, Oroszország, stb
Beszerezhetőség: nehéz


A változás köve. Hiszen rávilágít valóságunkra. (Gondolataink és érzelmeink káoszára.) gyengéden segít rendet tenni önmagunkban és beindítja a változást. Megerősíti a benső hangot. A kiasztolit erőteljev védelmet nyújó kő. Régen a rosszindulat és az átok távoltartására használták. A viszályt harmóniává alakítja, szétoszlatja a negatív gondolatokatés érzelmeket, elősegíti a problémamegoldást és a változást. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat.
Kreatív kő, amely szétoszlatja a negatív gondolatokat és érzelmeket. Kaput nyit a rejtélyek világára és megkönnyíti a testen kívüli utazásokat. A halállal és az újjászületéssel van kapcsolatban, segíti a halál utáni átmenetet.
Pszichológiailag: Eloszlatja az illúziókatés csillapítja a félelmeket; képessétesz, hogy szembenézzünk a valósággal.
Mentálisan:
Érzelmileg: elűzi a bűntudatot, stabilizálja az érzelmeket. Betegség és trauma idején is megőrzi a spiritualitást, segítségül hívja a védelmet nyújtó erőket.
Javallat szellemi, vagy spirituális szinten: Identitás, az életfeladat felismerése
Lelki, vagy tudati területen: Fejleszti az önbizalmat és a nagylelkűséget, segít megszüntetni a félelmet és a bűntudatot
Mentálisan: Segít, hogy merész, ugyanakkor megvalósítható gondolataink szülessenek. Fokozza a realitásérzéket és a józanságot.  Az emlékezőképesség erősítésével a kiasztolit előmozdítja a problémamegoldást.
Testi, szervi: Elősegíti a savtalavítást, enyhít a gyomor- és bél- bántalmakon, erőt ad a legyengült szervezetnek (Andaluzit). Hathatós sehítség gyengeségre és bénulásos tünetekre (Kiasztolit)
GYÓGYHATÁS: Az andaluzit aluminiumtartalmának tulajdoníthatóan segít a test méregtelenítést, a az agyra gyakorolt hatása által megelőzi az Alzheimer-kór kialakulását. Erősíti eredeti személyiségünk, saját magunk érzetét, így segít felismernünk, hogy döntéseink és élettudatunk valóban megfelelnek-e számunkra. Fáradt és kimerült állapotunkban segít mozgósítani belső tartalékainkat. Erősíti a kötőszövetet, valamint segít a reumatikus megbetegedések teljes skáláján. Erősíti identitásérzetünket, s önértékelésünk fokozásával hatásos a félelem minden nemével szemben.
A kiasztolit: Gyógyítja a reumát, köszvényt. Vérzéscsillapító, enyhíti a gyomorsav túltengést. Paralízis idegrendszer gyógyító. Serkenti a tejelválasztást. Helyreállítja a kromoszómák károsodását és egyensúlyba hozza az immunrendszert. 
Alkalmazható a paralízis kezelésére valamint idegerősítő.
ALKALMAZÁS: Tegyük a megfelelő testrészre, viseljük a nyak körül.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!l!Sonja Heider: GYÓGYÍTÓ KÖVEK KÖNYVE
Judy Hall: KRISTÁLY BIBLIA
Michael Ginger: Gyógyító kövek katalógusa
Share To:

Post A Comment: