Az orosz hatóságok nyomozni kezdtek, hogy mi okozhatta a hó kékes elszíneződését. Szentpétervár lakói elcsodálkoztak amikor felkeltek otthon és azt látták, hogy a hó – ahogy az lenni szokott az ünnepek alatt (2017.dec.27.) – a szokásos fehér színétől valami egész mást mutatott. / Kék hó esett Szentpéterváron ~ fényörvény, világ, napi mérgeink, hétköznapi mérgeink, ébredés, világ,

Kék hó esett Szentpéterváron

Az orosz hatóságok nyomozni kezdtek, hogy mi okozhatta a hó kékes elszíneződését. Szentpétervár lakói elcsodálkoztak amikor felkeltek otthon és azt látták, hogy a hó – ahogy az lenni szokott az ünnepek alatt (2017.dec.27.) – a szokásos fehér színétől valami egész mást mutatott.


A zavarba ejtő jelenséget jelentették, sürgetve a helyi hatóságokat, melyek mintákat gyűjtöttek és laboratóriumba vitték azokat vizsgálatok céljából.
Néhányan aggódnak, hogy a hó fémekkel és toxinokkal szennyeződött, így mérgező.
Kék hó esett Szentpéterváron
Kék hó esett Szentpéterváron

Az orosz környezetvédelmi ügynökség Rosprirodnadzor tisztviselői a lakosságtól érkező panaszokat követően vettek mintát a hóról, és tettek nyilatkozatot: 
“Nem találgathatunk hogy mi történt a hóval és miért kék laboratóriumi eredmények nélkül” – mondta Gulnara Gudulova a Rosprirodnadzortól (Természeti Erőforrások Felhasználásának Szövetségi Hatósága).
“Küldtünk havat laboratóriumokba, hogy ellenőrizzék, vannak-e benne mérgező fémek”.


Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!!


Share To:

Post A Comment: