Jó hír: David Icke előadás Magyarországon, 2018. Október 17-én! Az ébredezőknek, spirituális úton járóknak nem kell bemutatni David Icke-ot. Aki viszont nem ismeri, annak ajánlom megnézni az Ébred már az oroszlán előadását, vagy elolvasásra bármelyik írását. Mostani előadássorozatában végre Budapest is helyet kap! / David Icke előadássorozatának Magyarország lesz az egyik állomása ~ David Icke, fényörvény, spiritualitás, programajánló,

David Icke előadássorozatának Magyarország lesz az egyik állomása
Jó hír: David Icke előadás Magyarországon, 2018. Október 17-én!
Az ébredezőknek, spirituális úton járóknak nem kell bemutatni David Icke-ot. Aki viszont nem ismeri, annak ajánlom megnézni az Ébred már az oroszlán előadását, vagy elolvasásra bármelyik írását. 
Mostani előadássorozatában végre Budapest is helyet kap! 
Jegyek kaphatók egyelőre a hivatalos oldalán: https://www.davidicke.com/shop/product-category/tickets

Az előadás 4 órás lesz, ahogy a korábbi Ébred már az oroszlán c. előadása is, amit teljes egészében meg lehet nézni itt:
David Icke: Ébred már az oroszlán (Teljes előadás)

További David Icke videókat, cikkeket böngéssz itt: http://www.fenyorveny.hu/search/label/David%20Icke



David Icke előadássorozatának Magyarország lesz az egyik állomásaDavid Icke: David Icke a legismertebb kutatók közé tartozik, akik földönkívüliekkel foglalkoznak. Többnyire arról az elméletéről ismerik, hogy a világot titokban a reptoidok/reptiliánok (“gyíkok”, “hüllők”) és hozzájuk szegült egyéb földönkívüliek irányítják – akár emberi formába bújva politikusokként – azaz átvették a világ fölötti uralmat. Ez a nagyon leegyszerűsített elmélet ilyen formában egy klasszikus és hagyományos földönkívüli összeesküvéselmélet és talán már inkább akadályozza azt, hogy színesebb képet lássanak róla. Icke nagyon jól tudja leírni a tudatfejlődés adott szintjén álló a társadalmunk problémáit és hogy ezt hogyan tartják fenn mind a külső, mind a belső tényezők.                                                                                                                                                           
Részlet az Ébred már az oroszlán c. előadásából (1.rész):
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: