Ott van az úgynevezett Éva-elmélet, amelyet hosszú időn át megpróbáltak háttérbe szorítani. A tudósok kiválasztották a DNS egy bizonyos alkotóelemét és analizálták, hogy kiderüljön melyik elem keletkezett előbb, s kiszámították, hogy az emberiség első tagja körülbelül 150-250.000 ezelőtt élhetett. Ez az első személy, akit a kutatók Évának neveztek el, történetesen épp arról a helyről származott... / Az Éva-elmélet / Gondwanaföld - az emberi faj kihelyezése ~ annunakik, Drunvalo, Drunvalo Melchizedek, fényörvény, hírek, nefilimek, rejtélyek, rejtélyek és titkok, titkok,


Ott van az úgynevezett Éva-elmélet, amelyet hosszú időn át megpróbáltak háttérbe szorítani.
A tudósok kiválasztották a DNS egy bizonyos alkotóelemét és analizálták, hogy kiderüljön melyik elem keletkezett előbb, s kiszámították, hogy az emberiség első tagja körülbelül 150-250.000 ezelőtt élhetett. Ez az első személy, akit a kutatók Évának neveztek el, történetesen épp arról a helyről származott, ahol a sumérek állítása szerint az aranykitermelést folytattuk (lásd. A nefilim lázadás és fajunk eredete)! Azóta már elvetették ezt a teóriát, mert léteznek más módjai is a DNS eredetvizsgálatának. Én mégis meglepőnek tartom, hogy ez az elmélet éppen azt a völgyet jelölte meg, ahol a sumér feljegyzések értelmében történetünk kezdetét vette.

Most pedig vessük össze Thoth változatát az előbbiekkel. Ő, a Melkizedek hagyománnyal egyetértésben azon a véleményen van, hogy fajunk nem 350.000 evvel ezelőtt keletkezett, mint Sitchin mondja, hanem pontosan 200.207 éve (1993-tól számítva), azaz Kr. e. 198.214-ben született meg. 

GondwanaföldThoth szerint fajunk legelső képviselői egy Dél-Afrika nyugati partjai mentén elhelyezkedő Gondwanaföld nevű szigeten éltek. Nem tudom, hogy ilyen volt-e - Gondwanaföld alakja (baloldali ábra) - de nem is érdekes, a lényeg az, hogy azon a részen terült el. Az emberi fajt már eleve erre a szigetre helyezték, mert így biztosítottnak látták, hogy nem hagyják el a területet. Amikor már elérték azt a fejlettségi fokot, hogy a Nefilimek hasznukat vehették, Afrika és más területek aranylelőhelyeire telepítették az áltáluk teremtett lényeket, ahol aranykitermelésre és más szolgálatok teljesítésére alkalmazták őket. Tehát az emberi faj őstípusa Gondwanaföld szigetén fejlődött és formálódott mintegy 50-70.000 éven keresztül.
Ezen a térképen láthatjuk, miként illeszkedtek egykor a szárazföld tömegek egymáshoz. E földtömeget több részre szakadása előtti állapotában Gondwanaföldnek nevezik. A nevet Nyugat-Afrika törzseinek teremtés mítoszaiból vették, melyek mindegyike másképpen vélekedik a teremtés mikéntjéről, ám az összes történeten egy közös szál fut végig hajszálnyira ugyanolyan módon. Mindannyian azt állítják, hogy nyugatról jöttek, egy Afrika nyugati partjainál elterülő szigetről, Gondwanaról. Ebben ez egyben mindannyian egyetértenek, a zuluk kivételével, akik elmondásuk szerint az űrből érkeztek.
A sumér iratok ábrázolása alapján az emberi lények magassága a Nefilimekének körülbelül az egyharmada. Hozzánk képest valóságos óriásnak számítanak. 3-4,8 m magasak voltak, ha hihetünk a feljegyzéseknek. 
Én magam ugyan nem látok semmi okot, hogy miért hazudnának. Thoth elmondása szerint is léteztek a Földön óriások, azt azonban nem említette, kifélék voltak, s mást sem közölt róluk. A Biblia soraiban ugyanerről olvashatunk. Egy részletet idézünk a Genezis 6. fejezetéből: 
„Lőn pedig, hogy az emberek sokasodni kezdének a föld színén, és leányaik születének”
A sokasodásra vonatkozó kijelentés nagy jelentőséggel bír. 
"És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala." 

Gondolkozzunk csak el róla, a szöveg többes számot használ „az Istennek fiai”.

"És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje százhúsz esztendő. 

Az óriások valának a Földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nékik.”
(Mózes 1. könyve, a teremtésről 6:4)

A Biblia e kis részletét már többféleképpen értelmezték. Ám a sumér feljegyzések teljesen más megvilágításba helyezik e sorokat. Olyan, mint azé az elnevezésé, amelyet a sumér iratok adnak meg. A Bibliának mintegy 900 változata létezik a világon, és csaknem mindegyikük beszámol az óriások létezéséről, s nagy részük Nefilimnek nevezi őket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: