A most érkező energiák azt látják, hogy még mindig van az életedben néhány ember, aki nem tudott veled fejlődni, ezért az elmúlt években nagyon eltávolodtatok egymástól. Te bűntudatot érzel amiatt, hogy már nem tudsz úgy nézni rájuk, ahogy régen, sőt mostanában már nem is nagyon beszéltek egymással. Az energiák azt üzenik neked, hogy ez így van rendjén és itt az ideje, hogy búcsút vegyél azoktól az emberektől, akik már nem támogatják a fejlődésedet többé. / Aktuális energiák: Szárnyalj tovább! ~ fényörvény, aktuális energiák, energiák, élet, spiritualitás,

Aktuális energiák: Szárnyalj tovább!

A most érkező energiák azt látják, hogy még mindig van az életedben néhány ember, aki nem tudott veled fejlődni, ezért az elmúlt években nagyon eltávolodtatok egymástól. Te bűntudatot érzel amiatt, hogy már nem tudsz úgy nézni rájuk, ahogy régen, sőt mostanában már nem is nagyon beszéltek egymással. Az energiák azt üzenik neked, hogy ez így van rendjén és itt az ideje, hogy búcsút vegyél azoktól az emberektől, akik már nem támogatják a fejlődésedet többé. Soha többé ne érezz lelkiismeret furdalást mások miatt.
Nem csak azokról van szó, akik rosszindulatúak és folyton azt akarják, hogy elbukj, hanem elsősorban azokról, akikhez szeretet kapcsolat fűz egymáshoz, de már nem tudtok mit kezdeni egymással. Érzed, hogy te szárnyalnál, de amikor ők vannak a közeledben az olyan érzés, mintha egy láthatatlan erő visszahúzna a földre. Ez teljesen normális, hiszen olyan óriási rezgéskülönbség közöttetek, amit már sehogy sem lehet áthidalni.
Az energiák azt üzenik neked, hogy új és felemelő kapcsolatok várnak rád, de előbb magad mögött kell hagynod a múltadat. Nem szabad attól félned, hogy egyedül maradsz, mert az út végén fény, ragyogás és egy új élet vár rád. Ne érezz lelkiismeret furdalást a saját fejlődésed miatt, mert a sajnálat energiája nem engedi, hogy keresztülragyogjon rajtad az a csodálatos fény, ami már ebben a pillanatban is benned él.
Vajon nehéz lesz búcsút venni azoktól, akiket nem vihetsz magaddal?
Igen, a búcsú mindig fájdalmas, de nem annyira, mintha saját magad is a sötétség energiához láncolnád. Azok az emberek, akik most körülvesznek részei a sorsodnak. Egy részüknek az a szerepe, hogy segítsen és támogasson, más részüknek pedig az a feladata, hogy az utadba álljon és megpróbáljon visszahúzni téged. Itt az ideje, hogy megismerd kik azok, akik segítenek és kik azok, akik visszahúznak téged.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


fb
Share To:

Post A Comment: