A feljegyzések tanúsága szerint meg­közelítőleg 430.000 vagy talán 450.000 évvel ezelőtt a Nefilimek lakta bolygón bajok ütötték fel a fejüket. A mi ózon problémánkhoz hasonló légköri gondok­kal kellett szembenézniük. Tudósaik olyan döntésre... / A Nibiru gondjai az atmoszférával ~ Drunvalo, Drunvalo Melchizedek, fényörvény, hírek, Marduk, Nibiru, nifilimek, rejtélyek, rejtélyek és titkok, spirituális tanítások, spiritualitás, titkok,


A feljegyzések tanúsága szerint meg­közelítőleg 430.000 vagy talán 450.000 évvel ezelőtt a Nefilimek lakta bolygón bajok ütötték fel a fejüket. A mi ózon problémánkhoz hasonló légköri gondok­kal kellett szembenézniük. Tudósaik olyan döntésre szánták el magukat, mely hasonló a mi tudósa
ink által felvetett megoldási lehetőségekhez. Kutatóink fontolóra vették egy olyan művelet végre­hajtását, melynek során por részecskéket juttatnak az ózonrétegbe a nap káros su­garainak megszűrése végett. A Nibiru pá­lyája oly távol esik a naptól, hogy melegét szükséges volt az atmoszférán belül tarta­ni, ezért úgy határoztak, hogy aranyré­szecskéket juttatnak a légkör felső rétege­ibe, mely a meleget és a fényt tükörként veri vissza. Nagy aranymennyiséget szán­dékoztak beszerezni, melyet porrá őrölhetnek és a bolygójuk fölötti szférába juttathatnak. Igen, ez így igaz, az írások jelenkori dolgokról - földön kívüliekről, kifinomult tudományról - beszéltek. Nem a Star Trek-ről, vagy valamiféle sci-fi-ról, hanem a valóságról van szó. Közlendőjük elképesztő, ezért is ver gyökeret a köztudatba olyan lassan.
A Nefilimek rendelkeztek az űrutazás képességével, bár úgy tűnik abban az időben Ők nem voltak olyan fejlettek, mint amilyenek mi vagyunk ma. A sumér táblák űrhajókban ábrázolják őket - rakétákban, melyek hátulján fénycsóva formájában lángok csapnak ki. Ezek az űrutazás kezdőlépései, nem utalnak kifinomult technológiára. Ami azt illeti, technikai fejlettségük ezen a területen még olyannyira gyermekcipőben járt, hogy meg kellett várniuk, míg a Nibiru elég közel ért a Földhöz, hogy egyáltalán végre tudják hajtani az utazást a két bolygó között. Nem szállhattak fel bármikor, várakozniuk kellett a megfelelőpillanat elérkeztére. Úgy vélem, mivel a Nefilimek nem tudták elhagyni a naprendszert, végigkutatták összes bolygóját, s úgy találták, hogy a Föld mélye nagy mennyiségű aranyat rejt így hát 400.000 évvel ezelőtt egy csapatot küldtek át, melynek csupán egy célja volt - aranyat bányászni. A Földre érkezett Nefilimek csoportját tizenkét vezető irányította, amolyan főnökök, velük érkezett mintegy 600, az aranykitermelést végző munkás és további 300 küldött, aki a Föld körül keringő űrhajó fedélzetén maradt. Először a mai Irak területén telepedtek le, itt építették fel városaikat, ám az aranyat máshol, Délkelet-Afrika egy meghatározott völgyében bányászták.
A tizenkét vezető egyike, Enlil volt a bányászok vezetője. Mélyen leástak a föld gyomrába, és nagy mennyiségű aranyat hoztak a felszínre. Majd minden 3600 évben, amikor a Nibiru/Marduk közel került a Földhöz, az aranyat hazaszállították. Azután folytatták a kitermelést, míg a Nibiru újra meg nem érkezett. A sumér feljegyzések szerint a munkások meglehetősen hosszú időn keresztül, mintegy 100- 150.000 évig végezték tevékenységüket, addig, míg ki nem tört a Nefilim lázadás. Nem értek teljesen egyet Sitchin-nel a lázadás időpontjának meghatározását illetően. Az eredményhez nem a sumér feljegyzések, hanem saját kalkulációi vezették. Számításai szerint az esemény körülbelül 300.000 évvel ezelőtt történt. Véleményem szerint inkább 200.000 éve mehetett végbe.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: