A történet több billió évvel ezelőtt kezdődik, a Föld ifjúságának korszakában. Létezett egy nagyméretű bolygó, a Tiamat, mely a Mars és a Jupiter között keringett a Nap körül. Az ősi Földhöz tartozott egy hatalmas hold is, mely a feljegyzések szerint arra rendeltetett, hogy egy napon maga is bolygóvá váljék. / Tiamat és Nibiru ~ Drunvalo, Drunvalo Melchizedek, fényörvény, hírek, pólusváltás, rejtélyek, rejtélyek és titkok, spirituális tanítások, spiritualitás, titkok, nibiru, nifilimek, Marduk, Tiamat,

Tiamat és Nibiru (rejtélyek,titkok,fényörvény,sumérek...)
Még a sumérek által ismert kivételes és alig hihető információknál is mélyebbről merít az Ádám és Éva előtt megjelent emberi faj keletkezéséről szóló történet, mely a messzi múlt ködébe nyúló időkről mesél. A történet több billió évvel ezelőtt kezdődik, a Föld ifjúságának korszakában. Létezett egy nagyméretű bolygó, a Tiamat, mely a Mars és a Jupiter között keringett a Nap körül. Az ősi Földhöz tartozott egy hatalmas hold is, mely a feljegyzések szerint arra rendeltetett, hogy egy napon maga is bolygóvá váljék. Az iratok szerint eggyel több bolygó volt a naprendszerünkben, melyről a modern időkben csak bizonytalan értesüléseink vannak. A babiloniak Marduknak nevezték e bolygót, a sumérek azonban a Nibiru nevet adták neki.
Ez a hatalmas bolygó a naprend­szer többi bolygójával ellentétes irányban keringett a Nap körül. A többi égitest többé-kevésbé egy síkban és egy irányban halad, és amikor a Nibiru a bolygók közelébe ér, áthalad a Mars és a Jupiter pályáján. A sumérek elmondása szerint minden 3600 évben halad keresztül naprendszerünkön, s megérkezése rendszerint nagy eseménynek számított. Azután a külső bolygókat elhagyva eltűnik a láthatárról.
Tiamat és Nibiru
Egyébként lehetséges, hogy a NASA rátalált erre a különleges égitestre. Legalábbis igen valószínűnek tűnik. Két műholdat helyeztek el hatalmas távolságra a Naptól. A Nibiru kétségkívül ott van, és a sumérek már évezredekkel ezelőtt tudtak róla! Azután a táblák arról beszélnek, hogy a sors akarata szerint keringése során a Nibiru oly közel haladt el, hogy egyik holdja beleütközött a Tiamatba (Földünk) és felét leszakította - úgyszólván pontosan félbe hasította. A sumér feljegyzések szerint az ütközés a Tiamat e nagy csonkját fő holdjával együtt pályájáról kilendítette, s ennek következtében a Vénusz és a Mars körül kezdett el keringeni, s belőle keletkezett az általunk ismert Föld. A millió darabra törött másik csonk a sumérek által „kovácsoltvas karkötőnek” nevezett sávba rendeződött, melyet ma a Mars és a Jupiter között elterülő aszteroida övezetként ismerünk. A sumérek ismereteinek egy másik olyan pontja ez, amely ámulatba ejtette az asztronómusokat. Honnan tudhattak a puszta szemmel nem látható aszteroida övezetről?
A sumer feljegyzések a múlt ilyen távoli pontjáig nyúlnak vissza. Az iratok korábbi események tárgyalásával folytatják, majd a Nibiruról többet is elárulnak. A bolygót a Nefilimnek nevezett tudatos lények lakták. Igen magas termetűek. A nők elérik a 3-3,6, a férfiak pedig a 4,2-4,8 láb magasságot. Nem halhatatlanok, ám életük hosszúsága körülbelül 360 000 földi évnek felel meg. Az idő lejártával azután ők is "elköltöznek" az élők sorából.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: