A siker titka a hétköznapi boldogság elérésében van! A valódi karrierista a tudatos fejlődés útját járja.A siker tehát, nem a karrier, nem a gazdagság, a pénzügyi siker. Olykor irigykedve nézzük a láthatóan boldog párkapcsolatban élőket, a minden helyzetben mosolyogni tudókat. (Bár egyikünk másikunk a gazdag emberekre irigykedik.) / Boldogság és (vagy) siker? - Az élet karriere ~ karrier, boldogság, spiritualitás, fényörvény, élet,

Boldogság és (vagy) siker? - Az élet karriere
A siker titka a hétköznapi boldogság elérésében van!
A valódi karrierista a tudatos fejlődés útját járja.

"Siker az, amikor megőrizzük lelkesedésünket, miközben egyik kudarcból a másikba bukdácsolunk."
Winston Churchil
"Sokan vannak, akik idejük felét azzal töltik, hogy olyan célok után vágyódnak, melyeket elérhetnének, ha idejüket nem azzal töltenék, hogy vágyakoznak."
Alexander Woollcott

A siker tehát, nem a karrier, nem a gazdagság, a pénzügyi siker. 
Olykor irigykedve nézzük a láthatóan boldog párkapcsolatban élőket, a minden helyzetben mosolyogni tudókat. (Bár egyikünk másikunk a gazdag emberekre irigykedik.)
El embertelenedett világunkban még a csapból is, a karrierhez és az anyagi sikerhez vezető utakra invitáló tanfolyamok és egyéb marketing hülyítések folynak. Sokunk már eljutott ugyan, hogy mindezek használata mégsem az igazi, de a kérdésre csak keresi a választ, olyat ami önmaga számára elfogadható.

MIÉRT is?
Mert nem összeegyeztethető az emberiesség, a szeretet és szellemi törvényekkel?
MÉGIS mit tehetünk, hogy ne csak nézzük boldognak tűnő embertársainkat? Tehetünk egyáltalán valamit?
Mindenkinek, saját magának kell az útra rátalálni, az úton végigmenni!
Az út kinek milyen lesz, mint később kiderül, sok mindentől függ. Nincs egyértelmű út, mindenkinek a személyiségéhez megfelelően kell rátalálnia saját útjára, mindenkinek magának kell elhatároznia, elindul ezen az úton, vagy csak tovább néz más embereket vágyakozva!
Az út göröngyös, de a sors kegyes és az Univerzum kegyelmes!
Az ezoterikus, spirituális úton a valóban sikeres emberek, tanítók, megpróbálják ősi mestereink tanítását adaptálni korunk emberének, ami nem könnyű feladat. Komplexitásában nézve, mindenkinek megvan a maga szerepe és felelőssége! Választhat, toporog ebben az életében egy helybe - járja a mókuskerék táncot - vagy elindul a tudatosság felé vezető úton. Választhat, tanítani akar vagy tanulni akar, mindenki örömére, önmaga boldogságáért.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Sri Chinmoy
Share To:

Post A Comment: