Hallottad már a mondást? „Ha ki akarsz irtani egy gyomot, gyökerestül kell kihúznod." Pontosan ezt kell tennünk az öngyűlölettel. Gyökerestül kell kirántanunk, és önszeretetet kell a helyére ültetnünk. Amikor az öngyűlöletet önszeretetre cseréled, életed gyomjai eltűnnek, és virágok kerülnek a helyükre. Az életed minden külső körülménye megváltozik. / Eszköztár az önszeretethez: Tanuld meg szeretni önmagad! ~ Teal Swan, spiritualitás, önszeretet, szeretet, fényörvény, arktúruszi tanítások,

Teal Swan: Tanuld meg szeretni önmagad!

Hallottad már a mondást? „Ha ki akarsz irtani egy gyomot, gyökerestül kell kihúznod." Pontosan ezt kell tennünk az öngyűlölettel. Gyökerestül kell kirántanunk, és önszeretetet kell a helyére ültetnünk. Amikor az öngyűlöletet önszeretetre cseréled, életed gyomjai eltűnnek, és virágok kerülnek a helyükre. Az életed minden külső körülménye megváltozik.
Tegyük tisztába a dolgot: majdnem mindenkit arra tanítottak, hogy magadat szeretni önzőség. Arra tanítottak, hogy a magukat szeretők nem törődnek másokkal. Téged arra tanítottak, hogy tökéletlen vagy, és hogy a célod a földön az, hogy kiderítsd, miként lehetsz jobb. És arra tanítottak, hogy ahhoz, hogy szeressenek, jónak kell lenned. Valójában elhitették veled, hogy egyedül akkor reménykedhetsz a szeretetben, ha eléred a téged körülvevők által definiált „sikert".
És ami talán a legkárosabb, arra tanítottak, hogy ahhoz, hogy jó ember légy, és szeressenek, meg kell büntetned magadat, amikor nem sikerül megütni ezt a mércét.
Az egyik legsúlyosabb kollektív emberi betegség az az elképzelés, hogy nem vagyunk elegek. Ez az a hit, amit az önszeretet legteljesebb hiányának is nevezhetünk, árad ki és képez hiányt az emberek életének minden egyéb területén. A legtöbb ember nem szereti önmagát igazán.
Az önszeretet a szeretet legmagasabb szintű formája. Ha van önszereteted, boldog lehetsz. Ha nekiállsz gondozni az önszeretetet, minden, amit valaha akartál magadnak és az életednek, megvalósul.

Hogyan kezdj hozzá? Igazából mindet el lehet hagyni, egyetlen dolgot kivéve: meg kell tanulnod szeretni magadat. Ezért mondom gyakran, hogy az önszeretet a rövidebb út. Ha megtanuljuk őszintén szeretni magunkat, az egész mindenséget fogadjuk be.
Egész életünkben egyetlen dolgon munkálkodunk, és ez az önszeretet. Amikor magadnak kimondod, hogy „szeretem önmagamat", az maga az önszeretet. Ebben a látszólagosan dualisztikus világban talán különbséget látsz önmagad és a téged körülvevő világ között. Valójában azonban nem létezik ez a szétválasztás. Az életben minden a saját éned kivetülése.
Az együttérzés gondozása egyenlő az önszeretet gondozásával. Másoknak segíteni, az maga az önszeretet. A megbocsátás az önszeretet. Egyetlen tüskét sem tartogathatsz bármivel szemben, ha igazán szeretni akarod magadat. 
Teal SwanTeal Swan 1984-ben született Santa Fe-ben (Új-Mexikóban). Az élete első éveiben már láthatók voltak emberfeletti adottságai, mint a tisztánlátás, a tisztánérzés és a tisztánhallás. Már fiatalon manipulálta gondolataival az elektromágneses erőtereket és telepatikusan kommunikált. Idő elteltével ezen adottságait nem veszítette el, mint más földi gyermekek. Adottságai végett családjának kellemetlenségei voltak, s egyesek féltek is tőle, ezért egy helyi vallási szekta tagjává vált. Itt 13 éven át különböző ceremóniákon keresztül kínozták és mentálisan programozták a szülei tudta nélkül. 19 évesen sikerült innen megszöknie. Ettől a pillanattól spirituális vezetőként tevékenykedik. Segít más embereknek emlékezni az Univerzum energetikai összekapcsolódásának egységére, s megtalálni a boldogságot szélsőséges körülmények között. Teal Swan egy Arktúruszi, aki emlékszik származására, s most is közös tudatban él a többi Arktúruszival a Földön és segítik az emberiség spirituális fejlődését.
Kapcsolódó: Teal Swan: Egy Arktúriuszi interjúja /teljes/
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Teal Swan: Hajnali előtti árnyak
Share To:

Post A Comment: