Az aktinolit segít, amikor akadályokba vagy ellenállásba ütközünk spirituális utunkon, és felold mindent, ami nemkívánatos vagy nem megfelelő. Hatékony kő pszichikai védőpajzshoz... / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Aktinolit ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,


Szín: Zöld és fekete, vagy fehér
Kinézet: Áttetsző vagy átlátszó, üvegszerű, lemezes kristály, gyakran látható kvarcba vagy kompakt átlátszatlan tömegbe ágyazódva
Gyakoriság: Könnyen beszerezhető
Lelőhely: Egyesült Államok, Brazília, Oroszország, Kína, Új-Zéland, Kanada, Tajvan

JELLEGZETESSÉGEI: Az aktinolit segít, amikor akadályokba vagy ellenállásba ütközünk spirituális utunkon, és felold mindent, ami nemkívánatos vagy nem megfelelő. Hatékony kő pszichikai védőpajzshoz, kiterjeszti a biomágneses köpenyünket, és lezárja annak széleit.


Spirituálisán: az aktinolit a magasabb rendű tudatosságot segíti, és megteremti a test, az elme és a szellem összhangját.

Pszichológiailag: új irányt mutat és erősíti az önbecsülést. Elősegíti a vizualizációt és a képi látásmódot, valamint serkenti a spontán kreativitást.
Az aktinolit segít alkalmazkodni a változásokhoz és felépülni a megrázkódtatásokból azáltal, hogy harmóniát teremt a testünk funkciói között, és serkenti a növekedést.

GYÓGYHATÁSA: jó hatással bír stressz esetén; úgy tartják, hogy segít kigyógyulni az azbeszt okozta tumorból, valamint támogatja az immunrendszert, a májat és a vesét.

ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkben, vagy alkossunk vele kristályrácsot, vagy tegyük a megfelelő helyre.

KÜLÖNLEGES SZÍNEK ÉS FORMÁK:

Fekete aktinolit: megtisztítja és védelmezi a gyökércsakrát. Gyengéden segít megszabadítani pszichénket mindentől, amit elhasználtunk vagy kinőttünk, és megnyitja az utat az új energiák megnyilvánulása előtt. A fekete aktinolit hatékony védőpajzsként szolgál a negatív gondolatok ellen, a sajátjainkat is beleértve.

Aktinolit kvarc: segít, ha eltévedtünk, és új Irányba indulnánk. Megmutatja az utat az épülés, a fejlődés felé, jelzi a megfelelő pillanatot, és felfedi a „hibák" értékét, emellett méregtelenít, és serkenti az anyagcserét.

Boszorkányujj: Zambiából származik, és tartalmazhat fehér aktinolítot, tremolitot, rutilt vagy csillámot kvarcba ágyazódva, és hasznos kő a sámán- vagy földgyógyításhoz. Ha kellőképpen ráhangolódunk, a boszorkányujj hatásos gyógyító eszköz krónikus vagy súlyos betegségek esetén, mivel serkenti a csi áramlását, és gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Megszabadít minden elnyűtt dologtól, és azonnal gyógyítja is a vágás helyét. Ez a képződmény használható aurapajzs vagy kristályrács létrehozásához, ha a környezetünk kaotikus módon felbolydul. Tulajdonságai a benne található kristályoktól függően változnak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Judy Hall: Kristálybiblia (2)
Share To:

Post A Comment: