Az emberi élet jelenkora a Földön tizenháromezer évvel ezelőtt kezdődött, mikor a mágneses és gravitációs pólusok elmozdultak és Atlantisz kontinense a tengerbe süllyedt. Ez volt a fináléja egy sor problémának, amik tulajdonképpen háromezer évvel korábban kezdődtek, amikor is egy hatalmas üstökös csapódott a Földbe azon a helyen, ahol most a dél-karolinai Charleston fekszik. / Atlantisz elsüllyedése ~ fényörvény, hírek, spiritualitás, merkaba, atlantisz, marsiak, világ, érdekességek, titkok, rejtélyek,

Atlantisz elsüllyedése
Az emberi élet jelenkora a Földön tizenháromezer évvel ezelőtt kezdődött, mikor a mágneses és gravitációs pólusok elmozdultak és Atlantisz kontinense a tengerbe süllyedt. Ez volt a fináléja egy sor problémának, amik tulajdonképpen háromezer évvel korábban kezdődtek, amikor is egy hatalmas üstökös csapódott a Földbe azon a helyen, ahol most a dél-karolinai Charleston fekszik.
A gondokat a marsbeliek okozták, akik több mint ötvenezer évig éltek köztünk Atlantiszon, többé-kevésbe békében, de az üstökös becsapódása után a két faj - az emberek és a marsiak - együttélése nem volt többé lehetséges.

A marsiak hívatlanul érkeztek Atlantiszra az atlantiszi történelem korai időszakában (körülbelül 65000 évvel ezelőtt) és elkülönült, időnként disszonáns kisebbséget hoztak létre maguknak az atlantiszi lakosság között. A marsiak magasan túlfejlett bal agyféltekével rendelkeztek, gyakorlatilag jobb agyfélteke nélkül. Emiatt képesek voltak óriási intellektuális mutatványokra, valamint technikai mesterművekre - tudták, hogyan hozzák létre és működtessék a külső Merkabát és valójában ezzel az eszközzel érkeztek Atlantiszra. Ezzel szemben a marsiak teljes mértékben alulfejlettek voltak, ami az érzelmeket és a megérzéseket illeti. Az atlantisziak viszont nagyon fejlettek voltak intuitíve és igen kelletlenül avatkoztak be a történelem menetébe pusztán külső technológiai eszközök segítségével. Konfliktusok adódtak a marsiak és az atlantisziak között az egész történelem során, és mivel a földrészt egy közeledő üstökös fenyegette, így két összeegyeztethetetlen veszélyelmélet is felmerült. A marsiak a technika használatával akarták szétrobbantani az üstököst az égről. Az emberek pedig el akarták fogadni a katasztrófát, mint Isten akaratát. Az emberi többség nyert aznap, az üstökös tehát a Földbe csapódhatott, de pontosan a kontinens azon a területén landolt, ahol a marsiak éltek. Attól a perctől kezdve a marsiak megtagadták az emberekkel való együttműködési játékot. Eltökélten fejlesztették fel a külső Merkabát, mellyel először a Földre érkeztek és megkísérelték átvenni az irányítást a Föld, illetve megbízhatatlan emberi lakosai felett.
Mindössze annyit sikerült elérniük, hogy nagy pusztítást végeztek a bolygó dimenzionális rendszerében, ezzel egy hasadék került a Föld energiamezejébe, ami a más dimenziójú valóságokból származó alacsonyabb rezgésű lények beáramlását eredményezte, így bonyolulttá és zavarba ejtővé tették a földi spirituális életet. Mikor a gravitációs és a mágneses pólusok elmozdultak és a bolygó dimenziószintje lezuhant a harmadikba, a marsbeliek okozta zavarok egyszerűen más formában folytatódtak tovább. Az emberek-marsbeliek viszálya az egyik olyan lezáratlan ügy a múltunkban, amit több mint tizenháromezer éve cipelünk magunkkal.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Bob Frissell: Pólusváltás 3.Share To:

Post A Comment: