A fenakitok általában kis méretű kristályok, viszont annál intenzívebb a rezgése. Erre a kőre tökéletesen illik a kicsi a bors, de erős szólás. Ragyogó fényével csodálatosan csillog csiszoltan ékszerekben. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Fenakit (Phenacite/Phenakite) ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Fenakit (Phenacite/Phenakite)
A fenakit ritka berillium-ortoszilikát kristály, keménysége 7.5-8, szerkezete trigonális. Legfőbb lelőhelye Brazília és Madagaszkár, de Oroszországban, Sri Lankán és afrikai országokban is előfordul.
A fenakitok általában kis méretű kristályok, viszont annál intenzívebb a rezgése. Erre a kőre tökéletesen illik a kicsi a bors, de erős szólás. Ragyogó fényével csodálatosan csillog csiszoltan ékszerekben. Neve görög szóból származik, jelentése „gazfickó”. A kristályt nehéz megkülönböztetni a kvarcoktól, turmalintól vagy a topáztól.
Tudni kell róla, hogy a 30 karát feletti méret, már igen ritkának számít és már-már múzeumi darab. A British múzeumban egy 34 és egy 43 karátos darabot őriznek.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Fenakit (Phenacite/Phenakite)A fenakit nagyon magas rezgésű kristály, tudatos ráhangolódással érdemes vele ismerkedni. Ez nem az a kő – nem csak mérete miatt – amit csak úgy a zsebre vágva egész nap jössz mész, mert intenzíven hat a fejben lévő csakrákra, így szédülést és fejfájást is eredményezhet.

Testi szinten stimulálja az agyi funkciókat és az idegsejteket, így alkalmas agyi és idegi károsodás kezelésére.
Óvatosan és tudatosan kell vele bánni, mert megnyit a magasabb dimenziók irányába, tehát a vele való emelkedéshez szükséges a megfelelő leföldelés, ha nem akarsz „elszállni”.
A fenakit az aura minden rétegét tisztítja, és hatását leginkább a hatodik és hetedik csakrában fejti ki testi szinten, illetve felfelé a lélekcsillag és további transzperszonális csakrákban a 14-ig.
A fenakit a Fehér Fénysugár hordózója, felgyorsítja a spirituális fejlődést és aktiválja a fénytestet. Segítségével megérted és egyre inkább magadba vonhatod az isteni tervedet. A fenakit segít az asztrális utazásban és bepillantani az Akasha krónikába akkor, ha készen állsz erre, rezgésedet felemeled az ő rezgéséhez. Így összekapcsolódsz a kozmikus tudatossággal és ezt a tudást magadba fogadhatod.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Fenakit (Phenacite/Phenakite)A kristály azt tanítja, hogy legyél tudatában minden gondolatnak, érzésnek és tettnek, ami által egyre tisztábbá válik az energiameződ, a fény tudatos csatornájává válsz.   Így a tudatos teremtéshez is remekül alkalmazható, ha hajlandó vagy minden akadályt leküzdeni.
Ez a kristály remek segítő az univerzális energiák közvetítéséhez, amelyek kiemelt dátumokon, napfordulókon, nap-éj-egyenlőségkor vagy egyéb égi eseményhez kapcsolódóan érkeznek le a Földre. Pontosabban Téged segít abban, hogy ezeket a dimenzionális rezgéseket befogadd magadba és lehorgonyozd azáltal, hogy még magasabb minőségbe emel.
A fenakit eszenciájával tisztítani lehet a finom-energetikai testeket, csakrákat és az aura rétegeit. 
A kristály megerősítése: Aktiválom a fénytestem Isteni Tervét, felemelkedem a fénybe!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

via:
Hazel Raven: Crystal Healing, The Complete Practitioner’s Guide
Robbert Simmons & Naisha Ahsian: The Book of Stones
kristalytanc.hu
Share To:

Post A Comment: