Az ametrin erőteljesen kombinálja az ametiszt és a citrin sajátosságait. Gyorsan és hatékonyan dolgozik, különösen hasznos a hosszan elhúzódó betegségekben, meri segít felismerni a rendellenesség okait. Összekapcsolja a fizikai világot a magasabb rendű tudattal./ Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Ametrin ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Ametrin
JELLEGZETESSÉGEI: Az ametrin erőteljesen kombinálja az ametiszt és a citrin sajátosságait. Gyorsan és hatékonyan dolgozik, különösen hasznos a hosszan elhúzódó betegségekben, meri segít felismerni a rendellenesség okait. Összekapcsolja a fizikai világot a magasabb rendű tudattal. Lehetővé teszi az asztrális utazást, és védelmet biztosít alatta, valamint elhárítja az asztrális támadást.
A fejet megtisztítja a stressztől és a feszültségtől, nyugtatja az elmét, és meditáláskor nagyobb összpontosítást biztosít. Kinyitja a harmadik szemet, segíti a gyógyítást, hangsúlyozza a megérzéseket, Egyesíti a férfi- és a női energiákat.

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: AmetrinPszichológiailag: Az ametrin erősíti bennünk azt a képességet, hogy el tudjunk fogadni másokat és szót értsünk velük. Megmutatja, hogy ki hova tartozik, és elűzi az előítéleteket. Rendkívül energikus kő; fokozza a kreativitást és hozzájárul ahhoz, hogy kézben tudjuk tartani az életünket. Úrrá tud lenni a látszólagos ellentmondásokon.
Mentálisan: Összehangolja a gondolatainkat és a cselekedeteinket. Erősíti a figyelem-összpontosítást, segít átgondolni a dolgokat, felismerni a lehetőségeket és megtalálni a kreatív megoldásokat. A mindennapok valóságán túlra visz. összekapcsol a magasabb rendű tudattal.
Érzelmileg: Az ametrin oldja a blokkokat, beleértve a negatív érzelmi programozást és az elvárásokat is; megkönnyíti az átalakulást, és felfedi az érzelmi gyötrelmek lappangó okait. Erősíti az optimizmust és a kiegyensúlyozottságot, amelyet a stressz sem tud megzavarni.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: AmetrinGYÓGYHATÁSA: Lehatol a dolgok gyökeréig. Erőteljes tisztító tulajdonságai eltüntetik a negativitást az aurából és a mérgeket a testből. Rendkívüli hatékonysággal tisztítja a vért, regenerálja a testet és erősíti az immunrendszert, támogatja a vegetatív idegrendszert és a fizikai érés folyamatát, stabilizálja a DNS/RNS-kapcsolatot, oxigénnel látja el a szervezetet. Gyógyítja a krónikus fáradtság-szindrómát, az égető érzéseket, a depressziót, az emésztési zavarokat és a gyomorfekélyt, a kimerültséget és a letargiát, a feszítő fejfájást és a stresszel összefüggő rendellenességeket. A fizikai, az érzelmi és a szellemi finom testben egyaránt oldja a blokkokat.
ALKALMAZÁSA: Ha az ametrint a kezünkben tartjuk, a nagyon mélyen gyökerező dolgokat a felszínre hozza.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Judy Hall: Kristálybiblia

Share To:

Post A Comment: