Ebben a pillanatban bárhol lehetnél, bármit csinálhatnál.Ehelyett egyedül ülsz egy képernyő előtt. Szóval mi tart vissza attól, hogy azt csináljunk, amit akarunk? Hogy ott legyünk ahol akarunk? Mindennap ugyanabban a szobában kelünk fel és ugyanazt az utat követjük, hogy újra átéljük a tegnapot. / Ébresztő videó: Hazugságban élt életünk - amely után másképp tekintesz a világra ~ ébresztő videók, ébresztő filmek, videók, fényörvény, hírek, ébredés, szabadság, háttérhatalom, élet


Ebben a pillanatban bárhol lehetnél, bármit csinálhatnál.Ehelyett egyedül ülsz egy képernyő előtt.
Szóval mi tart vissza attól, hogy azt csináljunk, amit akarunk? Hogy ott legyünk ahol akarunk?
Mindennap ugyanabban a szobában kelünk fel és ugyanazt az utat követjük, hogy újra átéljük a tegnapot. Valamikor mindennap egy új kaland volt. Az utunk során valami megváltozott. A napok amik korábban időtlenek voltak, most már betervezettek. Ezt jelentené felnőni? Hogy szabadok legyünk?
Tényleg szabadok vagyunk?
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: