Vehetjük úgy, hogy az életnek három szintje van, és ezeket a szinteket nevezhetjük létezésnek, cselekvésnek és birtoklásnak. A létezés az az alapvető élményünk, hogy élünk és tudatosak vagyunk. Ezt tapasztaljuk meg mélymeditációs állapotban, amikor átéljük, hogy teljesek vagyunk.... / Teremtő képzelet/Vizualizáció: Létezés, cselekvés, birtoklás ~ Shakti Gawain, spirituális tanítások, spiritualitás, teremtés, teremtő képzelet, tudatos teremtés, vizualizáció,

Vehetjük úgy, hogy az életnek három szintje van, és ezeket a szinteket nevezhetjük létezésnek, cselekvésnek és birtoklásnak.
A létezés az az alapvető élményünk, hogy élünk és tudatosak vagyunk. Ezt tapasztaljuk meg mélymeditációs állapotban, amikor átéljük, hogy teljesek vagyunk, és békében vagyunk saját magunkkal.

A cselekvés mozgás és tevékenység, abból a természetes alkotó energiából ered, amely minden élőben áramlik, és amely életerőnk forrása.
A birtoklás tulajdonképpen az univerzumban lévő más emberekhez és dolgokhoz való kapcsolódásunk állapota. Az a képességünk, hogy beengedjük a dolgokat és embereket az életünkbe és elfogadjuk őket; s hogy kényelmesen megférjünk egymás mellett egy helyen.
A létezés, cselekvés és birtoklás olyan háromszöget alkot, ahol mindegyik oldal alátámasztja a másik kettőt. 
Létezés. Cselekvés. Birtoklás.
Nem állnak ellentétben egymással.
Egyidejűleg léteznek.
Gyakran az emberek fordított sorrendben próbálják élni az életüket: megpróbálnak több dolgot vagy pénzt birtokolni azért, hogy többet csinálhassák, amit szeretnek, és így legyenek boldogabbak.
Valójában éppen ellenkezőleg működik mindez. Először azzá kell lenned, aki valójában vagy, aztán meg kell tenned, amit kell ahhoz, hogy birtokold, amit szeretnél.
Az alkotó vizualizáció célja:
Hogy összekapcsoljon létezés-élményünkkel.
Hogy segítsen összpontosítani és megkönnyítse tevékenységünket.
Hogy megnövelje és kiterjessze, „birtokainkat".
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Shakti Gawain: Teremtő képzelet
Share To:

Post A Comment: