Számos gyógymód alkalmaz hosszabb-rövidebb érintéseket, amelyeket tiszta tudattal, minden szándékot nélkülöző hozzáállással végeznek. Ezeket az érintéseket nevezzük teremtő kapcsolatnak. A teremtő kapcsolat maga a gyógyító impulzus. Teremtő kapcsolat a helyzettől függően..... / A teremtő kapcsolat /gyakorlat/ ~ energia gyakorlatok, fényörvény, hírek, orosz gyógymódok, spirituális gyakorlatok, spiritualitás,

Számos gyógymód alkalmaz hosszabb-rövidebb érintéseket, amelyeket tiszta tudattal, minden szándékot nélkülöző hozzáállással végeznek. Ezeket az érintéseket nevezzük teremtő kapcsolatnak. A teremtő kapcsolat maga a gyógyító impulzus. Teremtő kapcsolat a helyzettől függően a kezelést végző és a kezelt személy közölt jön létre, vagy saját magát kezeli az ember.

A teremtő kapcsolatnak három válfaját különböztetjük meg:
- Rövid, mindössze 10-20 másodpercig tartó teremtő kapcsolat: Egyik kezünk vagy ujjunk a testhez ér, másik kezünket vele átellenben a testtől mintegy 30 centiméterre, a kezelt személy erőterében tartjuk. A rövid teremtő kapcsolat a szellemi síktól a lelki, majd a testi sík felé fejti ki hatását, ezért elsősorban a szellemi sík megváltoztatására alkalmas.
- Átlagos, 20 másodperctől 1 percig tartó teremtő kapcsolat: Mindkét kezünkkel megérintjük a testet, rendszerint csak egy ujjal, alig érezhető reakció nem jelentkezik a kezünk között vagy a kezelt személy elméjében. Az átlagos teremtő kapcsolat főként a lelki-érzelmi információs mezőben fejti ki hatását.
- Hosszú, akár 3 percig tartó teremtő kapcsolat: Két pontot tartunk általában egész kezünkkel vagy ujjainkkal, amíg egyfajta hullámszerű reakció meg nem ismétlődik a kezelt személy testében. A hosszú teremtő kapcsolat mindhárom síkon egyidejűleg hat, leggyakrabban ezt szokás alkalmazni. Ha nem tudjuk, melyik teremtő kapcsolatot kellene alkalmaznunk, válasszuk a hosszút. A rövid és az átlagos teremtő kapcsolat után tartsunk legalább 2 percnyi szünetet. Erre azért van szükség, hogy az információs mező rendeződhessen. A hosszú teremtő kapcsolat után nem kell szünetet közbeiktatni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok

Share To:

Post A Comment: