A négy kozmikus alaptörvény, melyre felhívták figyelmünket Csillagtestvéreink is: 1. A földi ember létének célja a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális fejlődés. 2. Minden emberi lény magában hordozza a fényből és szeretetből álló Isteni Lényeget, amelynek alaptermészete a jóság. / A Négy evolúciós alapelv ~ fényörvény,hírek, csillagtestvérek, plejádi tanítások, plejádiak, élet, alapelvek, törvények, spiritualitás, spirituális tanítások,

A négy kozmikus alaptörvény, melyre felhívták figyelmünket Csillagtestvéreink is:

1. A földi ember létének célja a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális fejlődés.

2. Minden emberi lény magában hordozza a fényből és szeretetből álló Isteni Lényeget, amelynek alaptermészete a jóság.

3. A szabad akarat abszolút érvényű, univerzális joga mindeneknek, ám a tökéletesedés lehetősége abban rejlik, hogy saját szabad akaratunkat hittel és bizalommal alárendeljük az isteni akaratnak.

4. Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a Magasabb Én szükségleteit. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Forrás: A Plejádok fényküldöttei
Share To:

Post A Comment: