Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy virágra. Nézd néhány másodpercig az egész virágot, a szemed legyen félig nyitott félig zárt helyzetben. Miközben koncentrálsz, próbáld meg azt érezni, hogy te magad vagy ez a virág. / Koncentrációs gyakorlatok: Belső virág meditáció ~ fényörvény, hírek, koncentrációs gyakorlatok, meditáció, spirituális gyakorlatok, spiritualitás, meditációs gyakorlatok,

Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy virágra. Nézd néhány másodpercig az egész virágot, a szemed legyen félig nyitott félig zárt helyzetben. Miközben koncentrálsz, próbáld meg azt érezni, hogy te magad vagy ez a virág. Ezzel egyidejűleg próbáld meg azt érezni, hogy ez a virág veled együtt szíved legmélyén növekszik.

Azután fokozatosan próbálj a virágnak egy bizonyos szirmára koncentrálni. Érezd, hogy ez a szirom, amelyet kiválasztottál, valóság-léted csíraformája. Pár perc múlva koncentrálj ismét a teljes virágra, és érezd, hogy az az Egyetemes Valóság. Folytasd a gyakorlatot; koncentrálj váltakozva először a virágsziromra – valóságod csíraformájára – azután az egész virágra – az Egyetemes Valóságra. Mindeközben egyetlen gondolatot se engedj értelmedbe. Próbáld megőrizni értelmed teljes nyugalmát és csendjét.
Egy idő után hunyd le a szemed, és próbáld meg a szívedben látni a virágot, amelyre eddig koncentráltál. Koncentrálj behunyt szemmel a szívedben lévő virágra ugyanúgy, ahogyan korábban a fizikai virágra koncentráltál.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Sri Chinmoy
Share To:

Post A Comment: