2400 km/órával száguldó UFO-t rögzített egy mexikói webkamera - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. február 2., csütörtök

2400 km/órával száguldó UFO-t rögzített egy mexikói webkamera

2400 km/órával száguldó UFO-t rögzített egy mexikói webkamera
A hangsebesség kétszeresével száguldó ragyogó objektumot rögzített a mexikói Puebla városka vulkánfigyelő webkamerája. Nem ez volt az első eset, hogy különös dolgok kerültek a felvételre…
Mexikó legismertebb tűzhányója, a Popocatépetl. 1994 óta többször is kitört már az 5450 m magasan fekvő vulkán, a legerőteljesebb aktivitást 2000 decemberében mutatta, akkor ötvenezer embert kellett kitelepíteni a környékről,  több, mint 3 köbkilométer láva ömlött a felszínre, a fővárost pedig 10 cm vastagon vulkáni hamu lepte be. Éppen ezért a környező településeken webkamerákat állítottak fel, hogy szemmel tarthassák akár az interneten keresztül is a szunnyadó óriást. A tőle 45 km-re fekvő településen, Puebla városában is több kamera irányul a vulkán felé.
2017. január 24-e estéjén a kamera valami furcsát rögzített. A vulkán irányából először egy fénylő repülő tárgy bukkant fel az égen. A 45 km-es távolságot mintegy fél perc alatt tette meg a kameráig. Ami nagyjából 2400 km/órás sebességnek felel meg, vagyis a hangsebesség kétszeresének.
Utasszállító repülőgép nem lehetett, azoknak nagyjából 1000 km/óra a végsebességük. Egy modern vadászgép tud ilyen gyorsulást produkálni, de azok meg nem fénylenek ennyire. A videót látva többen inkább földönkívüliekre gyanakodtak, ugyanis az elmúlt években a kihelyezett kamerák több alkalommal is furcsa objektumokat rögzítettek, amint a fortyogó vulkán körül repkedtek. Olyan is előfordult, hogy az ismeretlen fénylő tárgyak, magából a vulkáni kürtőből repültek elő…
Bármi is volt, rettenetes sebességgel húzott át a mexikói város felett…
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
napiufo