Törölték a világhálóról 2017 legnagyobb UFO-flotta észlelését! De elkéstek... - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. január 30., hétfő

Törölték a világhálóról 2017 legnagyobb UFO-flotta észlelését! De elkéstek...

Törölték a világhálóról 2017 legnagyobb UFO-flotta észlelését! De elkéstek...Még épp időben mentették le azt a furcsa videót az Instagramról, amin olyasmi látszik, amit a világ
kormányai legszívesebben eltitkolnának, mivel közzététele után percekkel már el is tűnt. És nem a posztoló törölte!
A SecureTeam10 UFO-vadász portál Tyler nicknevű szerkesztője sok időt tölt az interneten felbukkanó UFO-észlelések felkutatásával. Amikor rábukkant az alábbi videóra, a sok éves tapasztalat hatására le is töltötte az Instagramról. És milyen jól tette. Percek múltán már nem is létezett az a poszt, amiben közzé tették.
A videó a mexikói-amerikai határ tijuanai átkelőjénél készült 2017. január 26-án, ahol kisebb forgalmi dugó alakult ki, amikor az égen ragyogóan fényes tárgyak egész raja bukkant fel. Az emberek megálltak, kiszálltak a járműveikből, és úgy figyelték azokat, többen pedig videózták is a hihetetlen látványt. A napsütés miatt elég haloványan látszanak a fényes repülő tárgyak, de egy kis digitális sötétítéssel egész jól elő lehet hozni őket.
A videót mi is lementettük, és ezen a linken is megtekintheted, ha esetleg a SecureTeam10 csatornájáról is eltűnne: 

Az UFO-vadászok már rutinosak, és ha valami újdonságot találnak a neten, egyből lementik. Ugyanis nem csak ők figyelik a világhálót, hanem az amerikai kormányzati hackerek tucatjai is. Ha pedig valami olyasmi kerül fel a netre, ami tiltólistán szerepel, akkor pillanatok alatt törlik azt. De ha valaki lementi, és visszatölti, sőt osztja a tartalmat, akkor már sok mindent nem tehetnek. Vírusként árad szét a világhálón, és szinte lehetetlen teljesen eltüntetni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


napiufo