A következő videón jól látható, hogy Grönlandon valami nagyon furcsa történik. Egyértelműen látható a felvételen, hogy a darabokon merőleges - és hajszálpontos - vágások találhatóak - és nem törések, ahogy azt állítják. Mintha csak lézerrel vágták volna el őket az űrből... / Mesterségesen vágják az űrből a gleccsereket? ~ globális felmelegedés, gleccserek, fényörvény, Gaia változásai, háttérhatalom, ébredés, hírek,

Mesterségesen vágják az űrből a jégtáblákat?
A következő videón jól látható, hogy Grönlandon valami nagyon furcsa történik. Egyértelműen látható a felvételen, hogy a darabokon merőleges - és hajszálpontos - vágások találhatóak - és nem törések. Mintha csak lézerrel vágták volna el őket az űrből... 
A gleccserek az egyik legnagyobb friss víz tartalékai a Földnek, és legfontosabb, hogy fenntartsák a stabil hőmérsékletet, mely lehetővé teszi az életet a bolygón.  Akárki is vágta fel lézerekkel ezeket a nagy jégdarabokat, rendkívül "sötét erőket" képvisel.
A spanyol nyelvű videón kitérnek arra is, hogy ez a "vágás", illetve vágások még a google térképén is jól kivehetőek.


1. Az olvadó gleccserek "fegyverek" 
Az olvadó jég nagy része befolyásolja a tengeri élővilágot és növeli a szökőárak veszélyét. Ezenkívül pedig olyan veszélyes nukleáris hulladékokat moshat ki, ami az egész bolygóra hatással lehet! /Lásd: Hidegháborús atomhulladék olvadhat ki a jégből /

2. Hőmérséklet megváltozása 
Az olvadó gleccserek "mellékhatása" a globális felmelegedés, amely a szó szoros értelmében egyenlő a halállal a bolygó számára néhány éven belül.

3. Édesvízi tartalékok elpusztítása
A gleccserek, de még inkább a belföldi és tengeri jégtakarók képezik a Föld édesvíztartalékának döntő részét, mintegy 69%-át. Az óceánok után a Föld második legnagyobb víztartalék-tározói. A sarkvidékeken a szárazföldi területek legnagyobb részét jégtakaró borítja, így a Föld éghajlatára meghatározó hatással bírnak.
A zürichi központú WGMS szakemberei szerint Európában az Alpokban és a Pireneusokban a legrosszabb a helyzet, a világ több pontján pedig egyenesen katasztrófával fenyeget a gleccserolvadás. Például Indiában, ahol a legtöbb folyót a Himalája gleccserei táplálják, vagy Észak-Amerika nyugati partvidékén, ahová a Sziklás-hegységből és a Sierra Nevada hegységből érkeznek a folyók.

A gleccserek eltűnése a legsúlyosabban a helyi lakosokat érintheti, akik az ivóvízforrások visszaszorulása miatt nem tudják táplálni a mocsaras legelőket kedvelő haszonállatokat. A gleccsertavak is nagy kockázatot jelentenek, mivel a töredezett kőzet és a jég által visszatartott víztömegek áradása természeti katasztrófához vezethet.
Fordította/Közzétette: www.fenyorveny.hu 
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: