Minden energetikai rendszer kaotikus eseményeken megy át, amikor alacsonyabb, vagy magasabb rendezettségű nyugalmi állapotokba alakul át. Földetek sem kivétel. Ezt szem előtt tartva bolygóméretű kaotikus események gyakoribbá válására számítunk. Ezt úgy értjük, hogy nagy kiterjedésű káosz-események közelítenek. / Hathorok: Káoszcsomópontok ~ felemelkedés, Hathorok, Hathorok üzenetei, hírek, közvetítések, spiritualitás, szeretet, Tom Kenyon, fényörvény,

Minden energetikai rendszer kaotikus eseményeken megy át, amikor alacsonyabb, vagy magasabb rendezettségű nyugalmi állapotokba alakul át. Földetek sem kivétel.
Ezt szem előtt tartva bolygóméretű kaotikus események gyakoribbá válására számítunk. Ezt úgy értjük, hogy nagy kiterjedésű káosz-események közelítenek. Az ilyen eseményeket „Káoszcsomópont”-nak hívjuk. Ezek káoszesemények mértani sorának előjelei és ti most egy ilyen küszöbén álltok.
A káoszcsomópontok kvantumhullám energia csúcsok, amelyek több energetikai terület egyidejű egymásra hatása által keletkeznek.

Amikor vizet forralsz, a vizet alkotó, – hidrogén- és oxigénatomok kémiai kötésével létrejövő – molekulák felgyorsulnak. Ez nem látható, mert a jelenség túl kicsi a szabad szemmel való észleléshez. Ám, amikor megérinted az edényt, meleget érzel. Ahogy folytatódik a melegítés, a vízmolekulák egyre gyorsabban mozognak, és egyre gyakrabban ütköznek egymáshoz, egyre több súrlódást létrehozva. A víz egy része még gyorsabban rezeg, és vízből gőzzé változik a halmazállapota. Az edényt ekkor megérintve forrónak érezheted. Még meg is égetheted magad, ha az edényhez túl sokáig érsz hozzá.
Úgy is mondhatjuk, hogy a víz a hő közlése előtt egy bizonyos energia állapotban volt. Ez hőmérővel megmérhető. Ahogy a melegítés hatására a hőmérséklet megemelkedik, megnő a káosz a vízmolekulák egyre gyorsabb mozgása miatt.
Ha a vízmolekula az emberekhez hasonlóan a változásnak ellenálló tulajdonságúak lennének, akkor a magasabb hőmérséklettel és a növekvő zűrzavarral csak nehezen tudnának megbirkózni.
Amikor a víz eléri a forráspontját, akkor belép az általunk „Káoszcsomópont”-nak nevezett állapotba. Ez energiaállapot-változás. Amikor belenézel a közvetlenül a forrás előtt álló víz edényébe, jól megfigyelheted.
Amikor a buborékok elkezdenek felfelé áramlani és elérik a víz felszínét, gőz szabadul fel. Eleinte csak nagyon kevés gőzt lehet látni. Amikor azonban az edényben levő összes víz eléri a forráspontot, „lobogó víz” jelenségét fogod látni. Ez egy hirtelen, és emiatt ingatag állapot. Amikor pedig a „Káoszcsomópont” megjelenik, nagyon nehéz megjósolni, hogy mi fog következni.
Ha egy vízmolekula lennél ebben a lobogó vízben, amikor éppen belépett a Káoszcsomópontba, nagyon nehezen tudnád meghatározni, hogy hol leszel a következő pillanatban. Az egyik pillanatban még az edény alján vagy, majd hirtelen a hőáramlatok sebesen visznek magukkal a felszín felé. És egy előre meghatározhatatlan pillanatban egyszercsak energiaállapotod vízből légneművé (gőzzé) változik.
Ez persze csak hasonlat. És nem azt mondjuk, hogy te ugyanolyan egyszerű vagy, mint egy vízmolekula. A Káoszcsomópontok elve azonban vonatkozik minden energetikai rendszerre, így a te, és a Föld energiarendszereire is.
Ahogy korábban mondtuk, arra számítunk, hogy ilyen „Káoszcsomópontok” gyűjtőhelye közelében vagytok. Bármelyik tényező, vagy azok együttes fellépése beindíthatja a folyamatot. Ahogy már említettük, a „Káoszcsomópontok”-at sok energetikai jelenség egyszerre fellépő közös hatása irányítja. Sok ilyen kiváltó ok létezik. Ilyenek (de nem kizárólag ezek) a napkitörések, a baktérium- és vírusmutációk, a környezeti problémák, az időjárási minták súlyos megváltozása (ami élelmiszer- és ivóvízellátási gondokat is okozhat), a Föld átalakulási folyamata (ideértve a vulkánkitöréseket és a földrengéseket) a gazdasági labilitás és a politikai alkalmatlanság a világ eseményeinek irányítására.
Amikor megérkezik idővonaladban a „Káoszcsomópont”, nagy valószínűséggel felerősödnek ezek a tényezők és egy előre teljességgel meghatározhatatlan módon kezdenek egymásra hatni.
Úgy látjuk, hogy az elkövetkező tíz évben nagy valószínűséggel egyre gyakrabban és fogtok egyre kiterjedtebb „Káoszcsomópontokat” átélni (A közvetítés 2009-es, így 2019-ig érvényes ez az üzenet - szerk.Sandal).
A helyzeti előnyben lévők számára, akik meg akarják őrizni az alacsonyabb energetikai állapotukat és az ebből következő alacsonyabb tudatossági szintjüket, nem lesz egyszerű a „Káoszcsomópontok” megérkezése és azok kezelése. Ennek az az oka, hogy a legkülönbözőbb, előre kiszámíthatatlan esemény és kapcsolódás fog megjelenni, ahogy a káosz egyre inkább eléri csúcspontját.
Sok ember fog labilis mentális és érzelmi állapotba kerülni, amikor belekerül a „Káoszcsomópontba”. Ez az eredménye annak, hogy érzékelt valóságuk összeomlik.
Igen, az elkövetkező években egyéni és kollektív valóságotok tartóoszlopai komoly kihívással fognak szembenézni.
Úgy látjuk, hogy a Káoszcsomópontok megerősödése egyrészt elkerülhetetlen része az energia-állapot fizikának, és egyben szükséges a magasabb tudati dimenziókba történő átalakulásodhoz.
Sokaknak nagy kihívás lesz, amikor az általuk ismert világ a szemük láttára alakul át. De ez az időszak rendkívüli lehetőséget is biztosít a gyors evolúcióhoz (magasabb tudati dimenziókba történő átalakuláshoz). Magasabb tudati dimenziók alatt olyan a tér és idő tudatosságot értünk, amelyet egyúttal nem korlátoz ezek (a tér és az idő) érzékelése. Jelenleg az emberiség buzgón figyel anyagi létezésére, de nem tudatos saját, egyéb birodalmakbéli (dimenziókbeli) létezésére. Ha képes sok ember közösen megtapasztalni létezését egyéb energiabirodalmakban, akkor az emberiség belép az Aranykorba.
Sajnos azonban még csak a születési folyamatban vagytok és közösen még nem ébredtetek rá ezekre a valóságokra.
Néhányan meg tudják tenni ezt a változást még a káosz közepette is. Tulajdonképpen, ha készen állsz, ezek a „Káoszcsomópontok” segítenek energiarendszered magasabb rendezettségű állapotának elérésében. Ennek a tudati változásnak eredményeképpen kreatívabb módon leszel képes kezelni az új és szokatlan helyzeteket. A magasabb rendezettségű (megnövekedett koherenciájú) energiaállapotba történő átalakulás lehetővé fogja tenni számodra, hogy közvetlenül megtapasztalhasd a testben töltött életed korlátain túlnyúló emelkedett természeted.
Javasoljuk, hogy káoszcsomópont során használd a lehető legtöbbször a „Felemelkedés Holonját”.
Tom Kenyon
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!tomkenyon.com
Fordító: Bagi Ákos/lelekmod.huShare To:

Post A Comment: