2017 január 12-én a szemtanú repülőgépe éppen Hawaii felett repült. Az út unalmas volt, így az ablakon kinézve az alant elsuhanó hatalmas felhőket csodálta, amikor egy döbbenetes jelenet játszódott le a szemei előtt. Két fényes korong alakú tárgy bukkant fel a semmiből, egyenesen a Föld felé száguldva, hosszú csóvát húzva maguk után. / A Föld légkörébe lépő UFO-kat fotóztak egy repülőről ~ rejtélyek, titkok, UFO, UFOk, idegenek, GF, ufo észlelés, rejtélyek és titkok, fényörvény, hírek,

A Föld légkörébe lépő UFO-kat fotóztak egy repülőről
Amikor repülőre ül az ember, mindenre számít, csak arra nem, amit az egyik utas látott, amikor kinézett az ablakon több ezer kilométeres magasságban. 2017. január 12-én a szemtanú repülőgépe éppen Hawaii felett repült. Az út unalmas volt, így az ablakon kinézve az alant elsuhanó hatalmas felhőket csodálta, amikor egy döbbenetes jelenet játszódott le a szemei előtt. Két fényes korong alakú tárgy bukkant fel a semmiből, egyenesen a Föld felé száguldva, hosszú csóvát húzva maguk után.
Emberünknek több sem kellett, mielőtt eltűntek volna a különös tárgyak, gyorsan készített egy fotót róluk. A képet elküldte a világ legrégebben működő, UFO-megfigyeléseket gyűjtő civil szervezetének, a MUFON-nak. Mivel a kép megfelelt minden olyan kritériumnak, ami az UFO-kra vonatkozik, iktatták is az észlelést 81 529-es aktaként. Az UFO-vadászok szerint a fotó éppen azt a pillanatot kapta el, amikor két földönkívüli jármű belépett a Föld légkörébe. Bár megtehetnék, hogy a térváltó technológiájukat használják a gyors és biztonságos helyváltoztatáshoz, de néha a hagyományos módszert választják. Talán kevés energiájuk maradt, egy nagy utazás után… Mások viszont kétkedve fogadták a képet, mivel azt gondoltál, hogy csak űrszemét, vagy egy űrhajó kiürült üzemanyag tartályai tértek vissza a légkörbe.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
napiufo.hu
Share To:

Post A Comment: