Ez a nap legyen a tiéd. Van kedved találkozni önmagaddal, a vágyaiddal, a jövőddel? Csukd le a szemed, csendesedj el kicsit és álmodd meg, hogyan is szeretnél élni, mit szeretnél elérni. Mintha egy rajzlapra festenéd le a jövődet./ Teremtsd meg az új önmagadat, a jövődet ~ spiritualitás, önismeret, fényörvény, teremtés, élet, jövő, fény,

Teremtsd meg az új önmagadat, a jövődet
Ez a nap legyen a tiéd. Van kedved találkozni önmagaddal, a vágyaiddal, a jövőddel? 
Csukd le a szemed, csendesedj el kicsit és álmodd meg, hogyan is szeretnél élni, mit szeretnél elérni. Mintha egy rajzlapra festenéd le a jövődet. Éljed át úgy, mintha már ott lennél, abban a helyzetben, abban a képben. Mintha minden már a tiéd lenne.
Érezd az illatokat, a fényt, az embereket és azt, mennyire jól érzed magad ebben az új életedben. Teremtsd meg, ahol lenni szeretnél. Teremtsd meg az új önmagadat, a jövődet. Minden porcikádban érezd, a régi életed már a múlté, te újjászülettél, nem ugyanaz vagy, mint régen.
És nemsokára ott is leszel, ahová menni szeretnél - mert most már pont oda vezet a most megteremtett utad!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: