Telos szorosan együttműködik Melchizedek Papságával
Tudd, hogy ez nagyon "Könnyű" itt Telosban. A Fényünk eléggé ragyog, hogy megvilágítsa a Földet és a Mennyeket. Szorosan együttműködünk a Melchizedek Papsággal, mely itt szolgál a Földön. Nagyon is érintettek vagyunk abban az előrelépésben, melyet az emberiség végez a felszínen.
Mi, itt Telosban része vagyunk a Föld nagyobb Fénybe való Felemelkedésének. 

Telosban mi olyan Szellemi Katonák vagyunk, melyekké nektek is válnotok kell a felszínen. Egy Spirituális Katona az egyetlen, aki elfogadja a Fényt legbelül és tudatában van, hogy célja a még több Fény elhozatala a Földre. Ti is mind Fényhozók vagytok. Ezt az által teszitek, hogy mindig a fényre összpontosítotok és sosem engeditek azt távol magatoktól. Vizualizáld a Fényt, mint az óceán hullámait, melyek mindig feléd jönnek és elmosnak minden sötétséget. Ti mind Fénylények vagytok, akik eljöttek a Földre csakúgy, mint Adama is, hogy minden embert EGY EMBERI CSALÁDDÁ egyesítsen újra. 

Adama sok bölcsességet szerzett hosszú élete során Telosban és szeretné átadni ezt a bölcsességet másoknak is, akik meg kívánják azt tanulni tőle. Adama jelenleg tanfolyamokat vezet éjjelente a Belső Síkon. Ha szeretnél te is tagja lenni ezeknek az tanfolyamoknak, csak kérned kell Adamát, mielőtt még elmész aludni, hogy a tanítványa szeretnél lenni. Adama meg fog tanítani önmagad mesterévé válni, a létezés minden szintjén. 


Adonai Kedvesem.
Közvetítette: Dianne Robbins
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: