David Icke: Szilicium-völgy, a transzhumanista rémálmok otthona (1 órás videó /magyar felirattal) - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2016. november 22., kedd

David Icke: Szilicium-völgy, a transzhumanista rémálmok otthona (1 órás videó /magyar felirattal)

David Icke: Szilicium-völgy, a transzhumanista rémálmok otthona (1 órás videó /magyar felirattal)
David Icke sok érdekes előadást tart, sok könyvet és igazságkutatásban elindító gondolatot adott mindenkinek, akik ébrednek és tudatosodnak. Ebben a videóban David Icke kifejti, hogy válik az ember a gépek "rabszolgájává" és teszik az emberek függővé önmagukat ahelyett, hogy a külvilágra és belsőjükre figyelnének inkább. Illetve hogy mivel és hogyan mérgezik önmagukat, blokkolva ezzel saját képességeiket.

"Az emberi gondolkodás és ezen keresztül az emberi érzelmek átvétele. Már visznek is lefelé minket ezen az úton lépésről lépésre nagyon koordinált módon, de ami véletlenszerűnek tűnik a legtöbbünk számára. Így működik: először az embereket függővé teszik az olyan technológia által, amit a kezükben hordhatnak. Hívjuk őket kézi eszközöknek. Okostelefonok, a tabletek... így tovább. Nézzünk csak körül, bármilyen emberi csoportban, bárhol a világon. Nézd a sok fiatalt, amikor csapatban vannak és a világ többi része nem létezik az idő nagy részében. Csak az okostelefon képernyője létezik."

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Fordítás: EzVanKiadó