Mindenekelőtt fel kell ismerned, hogy tudatalattid folyton dolgozik. Éjjel-nappal aktív, akár kihasználod, akár nem. ő építi testedet, bensődnek ezt a csöndes folyamatát azonban tudatosan nem érzékelheted, nem hallhatod. / Állítsd szolgálatodba tudatalattidat! ~ érdekességek, erő, fényörvény, spirituális tanítások, spiritualitás, tudatalatti,

Mindenekelőtt fel kell ismerned, hogy tudatalattid folyton dolgozik. Éjjel-nappal aktív, akár kihasználod, akár nem. ő építi testedet, bensődnek ezt a csöndes folyamatát azonban tudatosan nem érzékelheted, nem hallhatod. Csak tudatos elméddel lehet közvetlen kapcsolatod, a tudatalattiddal nem.
Foglald hát el tudatodat azzal, hogy mindig a legjobbra számítasz, s csupa kellemes, igaz, korrekt és jóleső dolgon alapuljanak megszokottá váló gondolataid. Kezdd el máris! Ügyelj tudatos gondolataidra, hiszen szíved-lelked mélyén tudod, hogy tudatalattid mindig a megszokott gondolataidat követve keres kifejeződési, megnyilvánulási lehetőséget. Jusson eszedbe: ahogy a csőben áramló víz követi a cső alakját, ugyanúgy követi az élet rajtad átáramló princípiuma gondolataid természetét. Jelentsd ki, hogy a tudatalattidban jelen lévő gyógyító hatalom harmónia, egészség, békesség, öröm, bőség alakjában áramlik rajtad keresztül. Úgy tekints e hatalomra, mint eleven intelligenciára, kellemes, bájos útitársra. Rendíthetetlenül higgy folyamatos áramlásában, amely élénkít, inspirál és felvirágoztat. Éppen ezt az eredményt fogod elérni. Amiként hiszel, akként adatik meg néked.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr. Joseph Murphy
Share To:

Post A Comment: