A kaliforniai ABC 15 hírcsatorna helikopteréről éppen a San Bernardino-nál tomboló tűzről készítettek felvételeket 2016.augutsztus 19-én, amikor az operatőr egy nagy sebességgel közeledő, fénylő, repülő tárgyat vett észre, ami a helikopter alatt húzott el... / UFO-t filmeztek egy erdőtűz mellett az amerikai hírcsatorna helikopteréről~ anyahajó, azonosítatlan objektum, erdőtűz, földönkívüli, ismeretlen objektum, repülő csészealj, ufo észlelés, UFOk, fényörvény, videók, hírek, rejtélyek, titkok, rejtélyek és titkok,

UFO-t filmeztek egy erdőtűz mellett az amerikai hírcsatorna helikopteréről
A kaliforniai ABC 15 hírcsatorna helikopteréről éppen a San Bernardino-nál tomboló tűzről készítettek felvételeket 2016. augusztus 19-én, amikor az operatőr egy nagy sebességgel közeledő, fénylő, repülő tárgyat vett észre, ami a helikopter alatt húzott el... 
Az egyik mexikói ufószakértő is bemutatta, és kommentálta youtube csatornáján a felvételeket…

UFO-t filmeztek egy erdőtűz mellett az amerikai hírcsatorna helikopterérőlUfológusok szerint ez az egyik leghitelesebb UFO felvétel ebben az évben, mivel egy tévéstáb kamerája rögzítette.
Persze vannak, akik szerint csak egy drón volt, viszont a szakértők szerint ilyen sebességre az egyszerű drónok nem képesek. 
Egy 2015-ös mexikói erdőtűz alkalmával, Toluca felett öt repülő tárgyat kaptak lencsevégre, szintén egy helikopterből. 
1998 április 14-én szintén Mexikóban, Monterrey felett, pedig egy szivar alakú UFO-t fotóztak le egy óriási futótűz alkalmával.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: