Bármilyen gondolatot, hitet, véleményt, elméletet vagy dogmát írj, véss vagy préselj tudatalattidba, saját bőrödön tapasztalhatod mindegyiket, mint a körülmények, feltételek, események objektív megvalósulását. / Tudatalattink - az Élet Könyve ~ tudatalatti, érdekességek, erő, fényörvény, spirituális tanítások, spiritualitás, bölcsesség,

Bármilyen gondolatot, hitet, véleményt, elméletet vagy dogmát írj, véss vagy préselj tudatalattidba, saját bőrödön tapasztalhatod mindegyiket, mint a körülmények, feltételek, események objektív megvalósulását. Kívül átéled, amit belülre írtál. Életednek két oldala van: az objektív és a szubjektív, a látható és a láthatatlan, a gondolat és megvalósulása.
Gondolataid agyadban születnek, mert ez a tudatos, mérlegelő elme szerve. Ha tudatos avagy objektív elméd teljes egészében elfogadta a gondolatot, továbbküldi a hasi idegdúcnak, melyet az elme agyának hívnak, s ott testet ölt és tapasztalattá válik az eszme. A tudatalatti képtelen ellentmondani. Kizárólag az általad beleírtak alapján cselekedhet. Véglegesnek tekinti tudatos elméd döntéseit és következtetéseit. Ezért dolgozol hát egyfolytában Életed Könyvén, hiszen gondolataid válnak tapasztalataiddá.
Az esszé amerikai mestere, Ralph Waldo Emerson írta egyszer: “Az ember nem más, mint amit egész nap gondolt."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr.Joseph Murphy
Share To:

Post A Comment: