Hatalmas a te tudatalattid ereje. Ő lelkesít, ő vezérel, s memóriád tárházából ő válogatja ki a neveket, tényeket, eseményeket. Tudatalattid indította meg szívverésedet, ő ellenőrzi vérkeringésedet, szabályozza emésztésedet, asszimilációdat, kiválasztásodat. / Tudatalattid csodatevő hatalma ~ tudatalatti, spiritualitás, spirituális tanítások, fényörvény, bölcsesség, erő, érdekességek,

Hatalmas a te tudatalattid ereje. Ő lelkesít, ő vezérel, s memóriád tárházából ő válogatja ki a neveket, tényeket, eseményeket. Tudatalattid indította meg szívverésedet, ő ellenőrzi vérkeringésedet, szabályozza emésztésedet, asszimilációdat, kiválasztásodat. Ha megettél egy darab kenyeret, tudatalattid alakítja testszövetté, izommá, csonttá, vérré. Még nem élt a földön olyan bölcs, kinek mindez meg ne haladta volna a látóhatárát. Tudatalattid ellenőrzi tested összes létfontosságú folyamatát és funkcióját, és ismeri minden problémád megoldását. Tudatalattid sosem alszik, sosem pihen. Állandóan szolgálatban van.
Könnyen felfedezheted csodatevő hatalmát: egyszerűen közöld vele elalvás előtt, hogy bizonyos dolgot szeretnél elintézve látni. El leszel ragadtatva, amikor felismered, hogy bensődben hatalmas erők szabadulnak fel, s a kívánt célhoz vezérelnek. Olyan erő és bölcsesség forrása tárul fel előtted, amely magával a mindenhatósággal, avagy a világot mozgató, a bolygókat pályájukon vezérlő, a Napot világításra késztető hatalommal teremt számodra kapcsolatot. Tudatalattidból erednek eszméid, törekvéseid, itt ébrednek jótékony gondolataid. Tudatalattija tette lehetővé Shakespeare számára, hogy olyan igazságokat érezzen meg, amelyek kora átlagemberei előtt rejtve maradtak. A görög szobrász, Pheidiasz is kétségkívül tudatalattija ösztökélésére faragta márványba és öntötte bronzba a szépséget, rendet, szimmetriát. Ugyanezért festhetett Madonnákat az olasz Raffaello, és komponálhatott szimfóniákat Ludwig van Beethoven.
1951-ben Indiában, a Risikesben működő Jóga Erdei Egyetemen tartottam előadásokat. Egy Bombayből odalátogató sebésszel beszélgettem. ő említette meg egy skót sebész, dr. James Esdaille nevét. A skót orvos az éter és a többi modern érzéstelenítési eljárás felfedezése előtt dolgozott Bengáliában. Dr. Esdaille 1843 és 1846 között mintegy négyszáz súlyos operációt hajtott végre, amputációkat, daganatok és rákos elváltozások eltávolítását, valamint különféle szem-, torok- és fülműtéteket. Operációit kizárólag mentális érzéstelenítéssel végezte. Mint a Risikesben megismert indiai orvos elmondta, dr. Esdaille betegei között rendkívül alacsony, talán két-három százalék volt a műtét utáni elhalálozási arány. A betegek nem szenvedtek a fájdalomtól, és a műtétek során nem fordult elő haláleset.
Dr. Esdaille minden egyes betegét hipnotizálta, és azt sugallotta tudatalattijuknak, hogy semmiféle fertőzés vagy mérgezés nem léphet fel. Ne feledjük, mindez azelőtt történt, hogy Loius Pasteur, Joseph Lister és a többiek felismerték volna a betegségek bakteriális eredetét, és rámutattak volna, hogy a sterilizálatlan műszerek és a virulens organizmusok fertőzésekét okoznak. Az indiai sebész szerint az alacsony halálozási arány és a fertőződések általános elmaradása minden bizonnyal dr. Esdaille szuggesztiójának volt köszönhető, amellyel a betegek tudatalattiját befolyásolta: valamennyien a szuggesztió természetének megfelelően reagáltak. Egyszerűen varázslatos felismerés: több mint százhúsz éve egy sebész felfedezte a tudatalatti bámulatos, csodákat művelő hatalmát. Nem önt el mindannyiunkat a misztikus áhítat, ha megállunk, és elgondolkodunk tudatalattink transzcendentális hatalma fölött? Vegyük figyelembe érzékeken túli érzékelőképességét: a clairvoyance-t (távolbalátás) és a clairaudience-t (távolbahallás) - függetlenségét tértől és időtől - képességét, hogy minden fájdalomtól és szenvedéstől megszabadítson bennünket, valamint hatalmát, amelynek révén valamennyi problémánk megoldását ismeri. Mindez és sok egyéb azt bizonyítja, hogy oly hatalom és értelem rejtőzik bensőnkben, amely messze meghaladja tudatos intellektusunkat - hát nem csodálatos? Örvendezz hát mindeme tapasztalat kapcsán, és higgy tudatalattid csodatevő hatalmában!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr. Joseph Murphy
Share To:

Post A Comment: