Teremtés, változás, spirituális erő, misztikum, mágia, jóslás – ezekkel hozható összefüggésbe. Ezen felül: a kozmikus törvénnyel – a karmával – és a magasabb rendeltetéssel áll kapcsolatban. (A Szaturnusz, a karma bolygójának madara a holló.)/ Szimbólumok/Állatszimbólumok: Varjú ~ állat szimbolika, állat szimbólumok, ezotéria, fényörvény, hírek, jelképek, pókok, rejtélyek, spiritualitás, szimbólumok, titkok,


A varjúfélék családjában 6 fő csoportot tartunk számon, s ebből külön fogunk tárgyalni kettőt (holló, szarka). Itt tehát a többi négy – kormos-, dolmányos-, vetési varjú és csóka – varjúfélék csoportjaira gondolhatunk. Valamennyi fekete színű, de nem egységesen, a dolmányos varjúnak azért ez a neve, mert szürke „mellénye” van, a többi része fekete, vagy a vetési varjú csőre viszonylag világos, tollazata fekete. Abban viszont teljesen egységes viselkedésük, hogy immár az urbanizálódott madarak közé tartoznak, miután eredeti élőhelyeikből kiszorulva hamarosan beköltöztek az ember közelébe, a városokba, s nemcsak a kertvárosi részekbe, hanem bárhová, ahol nagyobb zöldfelület, park található.

Teremtés, változás, spirituális erő, misztikum, mágia, jóslás – ezekkel hozható összefüggésbe. Ezen felül: a kozmikus törvénnyel – a karmával – és a magasabb rendeltetéssel áll kapcsolatban. (A Szaturnusz, a karma bolygójának madara a holló.)
Fekete színe a teremtésé: az anyaméhé, amelyből új élet születik. Az éjszaka színe is, és az éjszaka egy új napnak ad életet. Az anyag kezdeti (formátlan, ám lehetőségekkel teli) állapotát jelképezi. Hírnökként figyelmeztet, hogy a környezetünkben mindig jelen van és elérhető a teremtés és mágia, érdemes élni a lehetőségekkel. A varjakkal kapcsolatos előítéletek és gyakori ellenszenv mutatják, hogy a legtöbb ember nem ismeri fel, vagy alig használja, vagy nem helyesen használja élete újrateremtéséhez a mágiát.

Szimbólumok/Állatszimbólumok: VarjúIntelligenciájával új felismerések felé irányítja utunkat, ősi bölcsességet kölcsönöz és segít a fejlődésünkben. Segít felismerni a veszélyforrásokat. Segít szembenézni a bennünk lévő árnyékkal, mögé látni, ezáltal megvilágítani, megtisztítani, feldolgozni. Amint megszabadulunk a múltból származó felesleges tehertől, tetteinket sokkal inkább irányíthatjuk a lényeges, semmint a felesleges dolgokra.

A varjak együttműködnek és kiválóan kommunikálnak egymással, ezzel arra ösztönöznek, hogy mondandónkat hozzuk a világ tudomására, osszuk meg az emberiséggel, és koncentráljunk a kollektív célokra.

A varjak feltűnő megjelenésekor feltehetjük kérdéseinket: mi akadályoz meg abban, hogy az életünket gazdaggá és termékennyé tegyük? Hogyan használjuk az univerzális energiákat? (A mágiát?) Szembenézünk-e árnyék területeinkkel? Mit kezdünk régi beidegződéseinkkel, amelyek rendkívüli hatással vannak jelenlegi életünkre? Biztosítunk-e kellő védelmet magunknak és környezetünknek?
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
karmaasztrologia
Share To:

Post A Comment: