Az amerikai pszichológia atyja, William James mondta, hogy a tudatalattiban rejlik az erő, amely a világot forgatja. Tudatalattid intelligenciája végtelen, és bölcsessége határtalan. Rejtett források táplálják, és ő az élet törvénye. /A tudatalattit ért befolyás testet ölt ~ spirituális tanítások, spiritualitás, tudatalatti, érdekességek, erő, fényörvény,

Az amerikai pszichológia atyja, William James mondta, hogy a tudatalattiban rejlik az erő, amely a világot forgatja. Tudatalattid intelligenciája végtelen, és bölcsessége határtalan. Rejtett források táplálják, és ő az élet törvénye. Bármit kényszeríts rá, eget és földet megmozgat annak megvalósítása érdekében. Helyes eszméket és építő gondolatokat kell tehát rákényszerítened. Azért van oly sok káosz és nyomorúság a világon, mert az emberek többnyire nem értik a tudatuk és tudatalattijuk közötti kölcsönhatás lényegét.
Ha e két princípium békés összhangban és harmóniában működik együtt, akkor egészség, boldogság, béke és öröm tölti el életedet. A tudatos és a tudat alatti elme tökéletes koordinációja nem hagy teret betegségnek és békétlenségnek. Óriási kíváncsiság és csodavárás övezte Hermész sírjának felnyitását, mivel mindenki arra számított, hogy minden korok legnagyobb titkára bukkannak rá odabenn. A titok így hangzott: Odabenn, mind idekünn; fölül ugyanúgy, mint alul. Más szavakkal: amit tudatalattidra erőltetsz, azt viszontlátod a tér három dimenziójában. Ugyanezt az igazságot nyilatkoztatta ki Mózes, Ézsaiás, Jézus, Buddha, Zoroaszter, Lao-ce, és a történelem összes felvilágosodott bölcse. Amit bensődben igaznak érzel, az feltételek, tapasztalatok és események alakjában ölt testet. Érzet és érzelem kiegyenlíti egymást. Mint a mennyben, azonképpen itt a földön is (testedben és környezetedben). Ez az élet nagy törvénye. A természet minden területén találkozhatsz a hatás és ellenhatás, a nyugalom és mozgás törvényeivel. E kettőnek mindig összhangban kell lennie, ez a harmónia és egyensúly feltétele. Azért születtél, hogy az élet princípiuma ritmikusan és harmonikusan áramolják át rajtad. A belépő mennyiségek áramának fedezniük kell a kilépő mennyiségekét. Az érzelmeknek fedezniük kell az érzeteket. Összes frusztrációd a kielégítetlen vágyakozásból fakad. Negatív, destruktív, erőszakos gondolataid romboló érzelmeket gerjesztenek, s ezeknek kifejeződési és megvalósulási lehetőséget kell keresniük. Negatív természetűek lévén, gyakorta gyomorfekély, szívbetegség, feszültség, aggályok alakját öltik. Milyen képed, milyen érzéseid vannak most önmagadról? Léted minden porcikája ezt az érzést fejezi ki. Vitalitásod, tested, pénzügyi állapotod, barátaid, társadalmi helyzeted mind-mind az önmagadról alkotott képet tükrözi. Ez az igazi értelme a tudatalattidra gyakorolt összes benyomásnak, s ezt fejezed ki életed minden szakaszában. Önmagunknak ártunk a lelkünkben dédelgetett negatív gondolatokkal. Hányszor sebezted már meg magad mérgelődéssel, aggódással, féltékenységgel vagy bosszúvággyal? Ezek a tudatalattidba jutó mérgek. Mindezek nem veled született negatív attitűdök. Tápláld tudatalattidat életadó gondolatokkal, s összes negatív gondolatmintádat kitakaríthatod. Végezd ezt következetesen, és a múlt eltisztul emlékezetedből, és soha fel nem bukkan benne ismét.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Dr. Joseph Murphy
Share To:

Post A Comment: