A felvételeken egy hőt kibocsátó UFO látható - ami az emberi szemnek láthatatlan - egy rendőrségi helikopter viszont lencsevégre tudta kapni, amint átrepül Bristol felett. 
Egy sötét, kör alakot láttak lebegni az égen a rendőrségi monitorokon.  
A felvételeket szeptember 17-én szombaton készítették és osztották meg online St.Athan-ból a NPAS  - Országos Rendőrségi Légi-közlekedés székhelyéről Dél-Walesből. 

Szeptember 23-án posztolták ki az eredeti videót a Twitterre ezzel az írással: "Bármi javaslat??? Semmi nem látható a helyi ATC-n" - utaltak a Légi Közlekedési Irányításra. És egy idegen smileyt raktak a twittjük végére.A felvételkészítés infravörös módra volt állítva, ami a mesterséges hőt érzékeli. 
"A Bristol csatorna felett filmeztünk úgy kb.1000 lábnyira." - magyarázták. - "Valójában nehéz megítélni a méretét, de csupán hét percig filmeztünk, utána visszatértünk a földre." - tették hozzá. 

Habár néhányan kijelentették, hogy ez nyilvánvalóan egy léggömb vagy lámpás, azt mondják, hogy ez nem ilyen könnyen magyarázható. 
"Nem igazán tudjuk, de nem hisszük, hogy ez egy lámpás ami a széllel megy."
Egy UFO szakértő is felhívta rá a figyelmet: "A pilóta azt mondta, hogy az objektum nem volt látható nappali üzemmódban, csak infravörös módban."
Közzétette/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!mirror.co.uk
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: