Megnyílt a csodálatos és vadonatúj tudományos múzeum Shandong tartományban Kelet-Kínában. A múzeum szeptember 20-án nyitotta meg a kapuit Binzhou városában. De ami még fontosabb, az építészek egyértelműen úgy döntöttek, hogy a design "világon kívüli" legyen. Sőt, úgy gondoljuk, inkább olyan, mintha egy UFO jött volna le, hogy landoljon. / UFO alakú tudományos múzeum nyílt Kínában ~ UFO, világ, érdekességek, építmények, fényörvény, érdekes világ, design, hírek,

Megnyílt a csodálatos és vadonatúj tudományos múzeum Shandong tartományban Kelet-Kínában.
A múzeum szeptember 20-án nyitotta meg a kapuit Binzhou városában.
De ami még fontosabb, az építészek egyértelműen úgy döntöttek, hogy a design "világon kívüli" legyen.
Sőt, úgy gondoljuk, inkább olyan, mintha egy UFO jött volna le, hogy landoljon. 
A gigantikus múzeum területe 8283 négyzetméter, és felajánlja a látogatóknak a lehetőséget, hogy megtapasztaljanak 152 különböző technológiai gyártmányt.
Az ország gyorsan bővül elsősorban a tudomány és a technológia terén, és mind az oktatás és a mérnöki területeken.
A hónap elején Kína elindított egy orbitális űrlaboratóriumot is, amely képes lesz két űrhajóst befogadni akár 30 napig is.
A kínai kormány szerint az új labor egy szélesebb körű tervnek a része, hogy állandó személyzettel rendelkezzenek az űrben 2022-re.
És ha minden tudományos múzeum olyan lenyűgözően fog kinézni, mint ez, biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz probléma a jövőbeli asztronauták önkéntes utazásával sem.
Közzétette/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!mirror.co.uk
Share To:

Post A Comment: