Alacsony vérnyomásnál a vörös és a piros szín segít. Allergiánál, szénanáthánál a zöld szín vagy az indigókék ajánlott. Aranyérre a kék szín jó, főleg, ha begyullad. Asztmatikus betegségekre, légszomjra a zöld vagy a világoskék szín használható. / Betegségek és segítő színeik ~ színek, betegségek, alternatív gyógyítás, természetes gyógymódok, fényörvény, spiritualitás,

Alacsony vérnyomásnál a vörös és a piros szín segít. Allergiánál, szénanáthánál a zöld szín vagy az indigókék ajánlott. Aranyérre a kék szín jó, főleg, ha begyullad. Asztmatikus betegségekre, légszomjra a zöld vagy a világoskék szín használható. Depresszív hangulatnál a sárgát, ekcémás bőrbetegségeknél a kéket alkalmazzuk.
Elhízás ellen szintén a kék az ajánlott, mivel étvágycsillapító. Érelmeszesedés ellen az indigókék jó hatású. Étvágytalanságnál a vörös színt használjuk, ennek étvágyfokozó hatása van. Fejfájásnál a kék vagy a zöld szín használható. Ha valaki gyakran puffad, a sárga színnel lehet a hasi területet besugározni. Fogfájásra ismét a kék ajánlható, és általában is elmondhatjuk, hogy gyulladásos betegségeknél mindig a kék színt érdemes alkalmazni. Hányás, hányinger ellen a zöldessárga szín ajánlott, a „kutyaharapást szőrivel” elv alapján. Influenzánál, lumbágónál, derékfájásnál és lázcsillapításra a kék szín javasolt. Májpanaszoknál, májbetegségeknél, májgyulladásnál és szívproblémáknál a zöld színt érdemes alkalmazni. Vashiányos vérszegénységnél a vöröst, vesebetegségeknél a sárgát, végül visszérpanaszokra a zöld színt használjuk. A színek diagnosztikai értékét is felhasználja a természetgyógyászat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
biopont.hu
Share To:

Post A Comment: