Az, hogy ki milyen színt kedvel, vagy milyen színt utasít el, mindenképpen összefügg az illető jellemével, lelkiségével. A pszichológusok is megfigyelték ezt, és sok színteszt jött létre. Az egyik leghíresebb a Lüscher-féle színteszt, melynek az a lényege, hogy van nyolc különböző szín / Színekkel az önismeretért ~ alternatív gyógyítás, betegségek, fényörvény, spiritualitás, színek, természetes gyógymódok, önismeret,

Az, hogy ki milyen színt kedvel, vagy milyen színt utasít el, mindenképpen összefügg az illető jellemével, lelkiségével. A pszichológusok is megfigyelték ezt, és sok színteszt jött létre. Az egyik leghíresebb a Lüscher-féle színteszt, melynek az a lényege, hogy van nyolc különböző szín, s az embernek ezt a nyolc színt, nyolc színes kártyácskát érzése szerint fontossági sorrendbe kell raknia.
A színek sorrendje és az elhelyezés módja kiadja az ember valódi értékrendjét.
E rendszer négy alapszíne - a vörös, a kék, a zöld és a sárga - meghatározó az emberi önértékelés szempontjából. A vörös szín az önbizalomnak és az aktivitásnak, a kék a nyugalomnak és az elégedettségnek, a zöld az önbecsülésnek és az állhatatosságnak a színe, a sárga színhez pedig a szabadság és az oldottság kapcsolódik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


biopont.hu
Share To:

Post A Comment: