Ha hálás vagy azért, amid van, legyen az bármilyen apróság, a szemed előtt indul gyarapodásnak. Ha hálás vagy a pénzért, ami adatott neked, bármilyen kevés is, varázsütésre sokasodni kezd. Ha hálás vagy egy kapcsolatért, még ha nem is tökéletes, csodába illően javulni fog. / Varázsleckék: 1. nap: Vedd számba az áldásaidat! ~ fényörvény, hála, spirituális gyakorlatok, spirituális tanítások, spiritualitás, tudatosság, varázslat, varázsleckék,

Ha hálás vagy azért, amid van, legyen az bármilyen apróság, a szemed előtt indul gyarapodásnak. Ha hálás vagy a pénzért, ami adatott neked, bármilyen kevés is, varázsütésre sokasodni kezd. Ha hálás vagy egy kapcsolatért, még ha nem is tökéletes, csodába illően javulni fog. Ha hálás vagy az állásodért, még ha nem is az álmaid állása, a dolgok olyan irányba kezdenek változni, hogy jobban érzed majd magad a jelenlegi munkahelyeden, illetve új, kedvezőbb lehetőségek nyílnak majd meg előtted. Reggel mindig az legyen az első dolgod, hogy számba veszed az áldásaidat. 

Vezess egy naplót, és abba gyűjtsd a hálával kapcsolatos gondolataidat.A mai feladat az lesz, hogy készíts egy egyszerű listát tíz áldásról az életedben, amiért hálás vagy. 
A készülő listád minden eleméhez írd oda azt is, miért vagy hálás érte.Néhány ötlet a lista összeállításához: 
• Igazi áldás az életemben ......., mert ....... 
• Boldogsággal és hálával tölt el ...., mert ..... 
• Igazán hálás vagyok azért, hogy ....., mert.... 
• Teljes szívemből köszönöm, hogy ...., mert....
Miután befejezted a lista megírását, olvasd el még egyszer mindegyik áldást, akár magadban, akár hangosan. 
Amikor egy-egy mondat végére érsz, mindig mondd ki háromszor a varázsigét: Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Közben pedig légy hálás az adott áldásért, amennyire csak tudsz.Köszönetet mondhatsz az Univerzumnak, Istennek, a Szellemeknek, az Angyaloknak vagy bármely másnak, amihez vonzódsz. Amikor a háládat valakire vagy valamire irányítod, még hatékonyabbá válik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne
Share To:

Post A Comment: