Egy mexikói újságírónak tűnt fel a furcsa zöld fény Mexikóváros éjszakai égboltján. A különös jelenséget sikerült is levideóznia. A zöld fényt viszont eközben más országokban is látták./ Rejtélyes zöld fényeket észleltek a világ több pontján is ~ ufo észlelés, UFOk, rejtélyek, titkok, rejtélyek és titkok, fényörvény, különös fények, rejtélyes jelenségek, hírek, paranormal,

Rejtélyes zöld fényeket észleltek a világ több pontján is

Egy mexikói újságírónak tűnt fel a furcsa zöld fény Mexikóváros éjszakai égboltján. A különös jelenséget sikerült is levideóznia. 
A zöld fényt viszont eközben más országokban is látták. 

Rejtélyes zöld fényeket észleltek a világ több pontján is
2016.augusztus 5-én Saul Galarza újságíró vette észre a különös fényjelenséget, esete tíz körül. A város fényei ellenére is ragyogó volt és jól látszott. 


Ugyanezen a napon az Egyesült Államok területén többen is hasonló jelenséget észleltek. A szkeptikusok persze azzal magyarázzák a zöldes fényfoltot, hogy valaki egy lézernyalábbal világította meg a felhőket, így okozva tömeges ufóészlelést.
Mások viszont hajók fényeit vélik felfedezni a rejtélyes jelenségben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Share To:

Post A Comment: