Az alábbi fotót Milán készítette Baján múlt év (2015) novemberében az udvarukon. Lehet, hogy esetleg valaki szellemnek (lélek) véli a kép alapján az alakot. Én mindenesetre inkább egy angyalt látok benne, aki pont a kép készítője felé néz. :) De mindenki döntse el maga, hogy mi lehet a képen. Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu / Rejtélyes alakot kaptak lencsevégre Baján. Angyal vagy szellem? ~ rejtélyek, képek, titkok, angyalok, entitások, szellemek, hírek, fényörvény, rejtélyek és titkok,

Rejtélyes alakot kaptak lencsevégre Baján. Angyal vagy szellem?Az alábbi fotót Gál Milán készítette Baján múlt év (2015) novemberében az udvarukon. Lehet, hogy esetleg valaki szellemnek (lélek) véli a kép alapján az alakot. Én mindenesetre inkább egy angyalt látok benne, aki pont a kép készítője felé néz. :)
De mindenki döntse el maga, hogy mi lehet a képen.
Közzétette: Sandal www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: