A prána gyógyítás két alaptörvényen, az öngyógyulás illetve a prána (életenergia) törvényén alapul. Ezek a törvények teljesen nyilvánvalóak, furcsa mód azonban a legtöbb ember nem figyel vagy nem emlékszik rájuk. / A prána gyógyítás két alaptörvénye ~ alternatív gyógyítás, életenergia, fényörvény, gyógyítás, prána, prána gyógyítás, spirituális tanítások, spiritualitás, természetes gyógymódok,

A prána gyógyítás két alaptörvényen, az öngyógyulás illetve a prána (életenergia) törvényén alapul. Ezek a törvények teljesen nyilvánvalóak, furcsa mód azonban a legtöbb ember nem figyel vagy nem emlékszik rájuk. A gyors vagy csodálatos gyógyulások ezek révén az alaptörvények révén valósulnak meg.

1. Az öngyógyulás törvénye

A szervezet általában bizonyos idő alatt képes meggyógyítani magát. Ha valakinek van egy égési vagy más sebe, a szervezet öngyógyulásának időtartama a néhány nap és egy hét közé esik. Más szóval, ha nem is teszünk antibiotikumot a sebre, a szervezet meggyógyítja magát. A vírusos fertőzésre jelenleg nincs gyógyszer. Ám ha valakinek vírusos fertőzés okozza a köhögését vagy a nátháját, a szervezet néhány hét alatt, gyógyszer nélkül is meggyógyítja magát.


2. Az életenergia törvénye

Az élet fenntartásához a szervezetnek pránára (chi-re, életenergiára) van szüksége. A gyógyulás folyamata felgyorsítható azzal, hogy több életenergiát irányítunk a beteg vagy sérült területre a test bármely részén. A kémiában az elektromos energiát bizonyos esetekben a kémiai reakciók katalizálására használják. A fény is befolyásolhatja a kémiai reakciókat. Ezt a fotózásban használják ki. Az elektrolízisben árammal katalizálnak vagy hoznak létre kémiai reakciót. A prána gyógyításban a prána (életenergia) a szervezet természetes öngyógyulási folyamatában részt vevő biokémiai reakciókat gyorsítja fel egyfajta katalizátorként. Amikor prána energiát bocsátunk a beteg testrészre, a gyógyulás rendkívüli módon meggyorsul. Amit mi csodagyógyításnak nevezünk, valójában nem jelent többet a szervezet öngyógyulásának felgyorsításánál. A prána gyógyításban nincsen semmiféle természetfeletti vagy paranormális elem. Pusztán olyan természeti törvényeken alapul, amelyeket nem ismer mindenki. Bár az életenergiát (pránát) a tudománynak nem sikerült kimutatnia és mérnie, ez nem jelenti azt, hogy a prána nem létezik vagy nem befolyásolja az egészséget, közérzetet. A régi időkben például az emberek nem ismerték az elektromosságot, annak tulajdonságait és gyakorlati hasznát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az elektromosság nem létezik. Az ember tudatlansága nem változtatja meg a valóságot, csak annak érzékelését, ami azzal jár, hogy tévesen érzékeljük és tévesen alkotunk képet arról, hogy mi van és mi nincs, mit tehetünk és mit nem tehetünk. A gyerekeknek több életenergiájuk van, mint az idősebbeknek. Mindenki tapasztalhatja, mennyit mozognak reggeltől estig, és mégis alig fáradnak el. Kinek a csontja forr össze előbb egy törés után: a gyerekeké vagy az idős embereké? A gyerekek csontja nagyon gyorsan összeforr, egy idős emberé azonban nagyon lassan - néha nem is forr össze egyáltalán.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Choa Kok Sui: A csodálatos prána gyógyítás
Share To:

Post A Comment: