Mivel emberi lényekként a harmadik dimenzióban élünk, sok évünkbe kerül, míg megérünk, életünk korai évei nagyon erőteljesen formálják magatartásunkat, gondolatainkat és azokat a sémákat, melyek későbbi életünk folyamán hatással lesznek ránk. / A gyerekkor lezáratlan ügyei ~ gyerekkor, lezáratlan ügyek, előző élet, fényörvény, létezés, spirituális tanítások, spiritualitás, születés, univerzum,

Mivel emberi lényekként a harmadik dimenzióban élünk, sok évünkbe kerül, míg megérünk, életünk korai évei nagyon erőteljesen formálják magatartásunkat, gondolatainkat és azokat a sémákat, melyek későbbi életünk folyamán hatással lesznek ránk. Ugyanúgy, ahogy a születési trauma befagyassza az energiát a lezáratlan érzelmeinkben, a kapcsolatok és a célok folyamatosan nyomást gyakorolnak ránk jelenlegi életünkben, a gyerekkorunk lezáratlan érzelmei és céljai is beragadt energiaként léteznek tovább.
A mechanizmus, mellyel az energia belénk szorul, a lélegzésünk irányításával áll kapcsolatban. Így működik. Ha egy erős érzelmet érzünk, azzal valóságos parancs fogalmazódik meg az energia kiadására. Tegyük fel, hogy az utcán sétál és a lakása felé tart, hogy kinyissa az ajtót. Egy rabló késsel a kezében a vállára csap és felszólítja a pénztárcájának átadására. Ezerrel kezd verni a szíve: ösztönei azt súgják, hogy vagy harcol, vagy elfut. Adrenalin szintje úgy felszökik a vérében, hogy mozgásba hozza az energiáit. Amint az energiája felélénkíti, oxigénre van szüksége, hogy elégesse. Levegőt kell vennie. De tegyük fel, hogy nem fut el. Látja a rabló nyitott kését, érzi erőszakos dühét. Nagyon fél, leblokkolt. Úgy érzi, hogy összeszorul a mellkasa. Megfeszíti az izmait, hogy elfojtsa a küzdésre vagy a menekülésre való késztetését, azért tartja vissza a lélegzetét, hogy segítsen ebben az elfojtási folyamatban.
Ez történik abban az esetben, mikor rendkívüli fenyegetés felbukkanásakor kevésbé intenzív szinten valamiféle érzelmet tapasztalunk és nem azonnal fejezzük ki. Az izmok leblokkolják a cselekvésre való ösztönt; finoman visszatartja a levegőt, hogy meggátolhassa az energia kiadását.
A teste és a pszichéje megőrzi a blokkoló, elfojtó események nyomait. Mikor a körülmények hasonlók azokhoz, amik felébresztették az energiát, a beszorult energia esélyt kap a kiszakadásra. Így újból vissza kell tartania a levegőt és meg kell feszítenie az izmait. Az idő múlásával ezek a lélegzés kontrollálására irányuló erőfeszítések szokássá válnak. Felszínessé válik a lélegzetvételben, eredménytelenné és tétovázóvá a cselekedeteiben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Bob Frissell: Pólusváltás
Share To:

Post A Comment: