Ananot, a 6 éves gyerekszínészt először szép ruhákba öltöztették, majd kiküldték a járókelők közé. Az emberek odaszaladtak hozzá, segíteni akartak neki, megkérdezték, hol lakik, hol vannak a szülei, sőt megölelték, megnyugtatták. Ezután koszos ruhákba öltöztették, majd így is a járókelők közé küldték, de ekkor már az emberek nem vettek róla tudomást/ Te megállnál, ha meglátnád ezt a kislányt az utcán? ~ ébresztő filmek, bánásmód, társadalom, világ, ébredés, szociális kísérlet, fényörvény, videók, unicef,

kislány,unicef,hajléktalan,otthontalan,társadalom,bánásmód,emberség
Az UNICEF a legnagyobb videójában egy szociális kísérletet mutattak be...
Ananot, a 6 éves gyerekszínészt először szép ruhákba öltöztették, majd kiküldték a járókelők közé. Az emberek odaszaladtak hozzá, segíteni akartak neki, megkérdezték, hol lakik, hol vannak a szülei, sőt megölelték, megnyugtatták.
Ezután koszos ruhákba öltöztették, majd így is a járókelők közé küldték, de ekkor már az emberek nem vettek róla tudomást, vagy éppen elzavarták, és a táskáikat helyezték biztonságosabb helyre.

A videó végén Anano sírva szalad el, be is fejezték a forgatást, egyszerűen nem értette, hogy egy ruhacsere hogy képes ennyit változtatni az emberek felfogásán.
Az UNICEF üzenete: “Küzdj az egyenlőtlen bánásmód ellen!”
Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: