A hanghullámoknak az a tulajdonságuk, hogy információi továbbítanak egyik helyről a másikra.De nemcsak a szép hangzatok, nemcsak a hullámok andalító morajlása, a patakcsobogás vagy a szél susogása alkalmas ehhez a gyakorlathoz / Spirituális gyakorlatok: Információterjesztés hanghullámokkal ~ spirituális gyakorlatok, spiritualitás, hanghullámok, információterjesztés energia gyakorlatok, fényörvény,

A hanghullámoknak az a tulajdonságuk, hogy információi továbbítanak egyik helyről a másikra. A legegyszerűbb hanghullám a hangzat, amelyet frekvencia, amplitúdó, hullámhossz, időtartam és sebesség jellemez. A következő gyakorlatban ezt a hanghullámot használjuk.
De nemcsak a szép hangzatok, nemcsak a hullámok andalító morajlása, a patakcsobogás vagy a szél susogása alkalmas ehhez a gyakorlathoz: a kellemetlen zajokat, például egy repülőgép hanghullámait is használhatjuk gyógyításra. Így akár egy légkalapács bosszantó lármáját is a javunkra fordítgatjuk, és minden arra járó repülőgéppel jótékony gondolatokat sugározhatunk a világba.

Hanghullámok alkalmazása az információterjesztésben 

Minden alkalmas zajjal küldhetünk információt, amely aztán ebből a forrásból kiindulva egészen addig terjed, ameddig a hang. Összpontosítsuk gondolatainkat például a világbékére, a szeretetre vagy valakinek a meggyógyulására, és küldjük világgá ezt a gondolatot például egy repülőgép hanghullámaival. Közben képzeljük el, hogy az információ a hordozófrekvenciával hullámalakban terjed.
* Fokozzuk a hatást azzal, hogy a gyakorlatot azzal a szándékkal végezzük, hogy az egész világ megszabadulásához és harmonizálásához hozzájáruljon.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok
Share To:

Post A Comment: