Ó, nagy szellem! Akinek a hangja és akinek a lélegzete ad életet a világ egészének. Hallgass meg engem. Én kicsi és gyenge vagyok, szükségem van a te erődre és bölcsességedre. Megengedted nekem, hogy sétáljak szépségben melyet alkottál, mint a tűznarancs naplemente, az erdők zöldje, víz kékje, a hold sápadt arany arca./ Lakota indián fohász ~ indián tanítások, Indiánok, Nagy Szellem, spiritualitás, fohászok, fényörvény,

Ó, nagy szellem!
Akinek a hangja és akinek a lélegzete ad életet a világ egészének.
Hallgass meg engem. Én kicsi és gyenge vagyok, szükségem van a te erődre és bölcsességedre.
Megengedted nekem, hogy sétáljak szépségben melyet alkottál, mint a tűznarancs naplemente, az erdők zöldje, víz kékje, a hold sápadt arany arca.
Elérted, hogy a kezeim tiszteljék a dolgokat amiket te hoztál létre és a füleim elég élesek legyenek, hogy hallják a hangodat.
Tegyél engem bölccsé, hogy érthessem a dolgokat taníts engem és az embereket.
Segítettél nekem, hogy megtanuljam a leckéket amiket te rejtettél el minden levélben és sziklában.
Erőt keresek hogy ne legyek nagyobb, mint a testvérem, de legyen erőm harcolni a legnagyobb ellenségemmel - magammal.
Készíts fel, hogy mindig tiszta kézzel és egyenes háttal nézzek a szemedbe, hogy amikor az élet elhalványul mint a naplemente, a lelkem szégyen nélkül állhasson eléd.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: