A kereket a legősibb ismert szimbólumok között tartják számon. Mind ez idáig csupán bizonyos ókori egyiptomi sírok mennyezetén bukkantak rájuk. Rendszerint négyes vagy nyolcas csoportokban ábrázolták őket, jelentésük azonban nem tisztázott. Lényegük még a világ leghíresebb régészei számára sem ismert. / ~ Drunvalo, egyiptom, érdekes világ, érdekességek, fényörvény, hieroglifák, hírek, rejtélyek, spirituális tanítások, spiritualitás, titkok, világ,

A kereket a legősibb ismert szimbólumok között tartják számon. Mind ez idáig csupán bizonyos ókori egyiptomi sírok mennyezetén bukkantak rájuk. Rendszerint négyes vagy nyolcas csoportokban ábrázolták őket, jelentésük azonban nem tisztázott. Lényegük még a világ leghíresebb régészei számára sem ismert. 
Az ábra egy nyolcas kerékcsoport nagyobb részét mutatja be:
Egyiptomi kerékábrázolások és dimenzióutazás

A következőkép meglehetősen sötét és nehéz kivenni rajta a részleteket. 
Egyiptomi kerékábrázolások és dimenzióutazás

A koromsötétben készült fotón egy sírbolt mennyezete rajzolódik ki. A rajz jobb alsó részében hét állatfejjel ábrázolt emberalakot fedezhetünk fel.
A neternek, vagy istenségnek nevezett alakok feje felett narancsvörös ovális látható, melyet Thoth az átalakulás tojásaként emlegetett. A neterekre akkor koncentrálunk, amikor a feltámadás egy bizonyos szakaszán, egy eltérő életformába vezető gyors biológiai átalakuláson megyünk keresztül. A mennyezeten látható alakok ezt az átalakulást szemléltetik, amint egy egyenes mentén haladnak végig, majd amikor az egyenes hirtelen véget ér, 90 fokos, felfelé vezető irányváltoztatást hajtanak végre, s ezt követően az előző haladási irányukra merőlegesen lépkednek tovább.
A 90 fok a könyvünkben tárgyalt ismereteknek igen fontos részét képezi. A 90 fokos fordulat jelentőségével elengedhetetlenül fontos tisztában lennünk a feltámadás vagy az égbe emelkedés megvalósításának megértése végett. A dimenziósíkokat 90 fokos szögek választják el egymástól, csakúgy, mint a hangjegyeket és a csakrákat - a 90 fok újra és újra felbukkan a világegyetemben. Következésképpen, ha át akarunk lépni a negyedik dimenzióba (vagy bármely másikba) 90 fokos helyzetváltoztatás megtételére van szükség.
Ezen a ponton talán jó lenne tisztázni, hogy valójában mit értünk a dimenzió fogalmán - a harmadik, negyedik, ötödik stb. dimenzión. Miről is van szó tulajdonképpen? Nem a megszokott matematikai értelemben beszélek a dimenziókról, mint a három tengely vagy a tér úgynevezett dimenziói: az x, az y és a z - az elölről hátra, a balról jobbra és a fentről lefelé húzódó tengelyek. Néhányan harmadik dimenzióként emlegetik ezt a három tengelyt, és úgy gondolják, hogy az idő alkotja a negyedik dimenziót. Én azonban teljesen mást értek a dimenzió fogalma alatt (Drunvalo).
Folytatás:  http://www.fenyorveny.hu/2016/07/dimenziok-harmonikus-felhangok-es-hullamalaku-univerzum.html
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: