Edgar Cayce és a Krónikák Csarnoka - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2016. július 13., szerda

Edgar Cayce és a Krónikák Csarnoka

Edgar Cayce és a Krónikák Csarnoka
Az A.R.E. (egy, „az alvó próféta”, Edgar Cayce tanításaira építő alapítvány) állítása szerint a szfinx magában foglalja a Krónikák Csarnokába vezető bejáratot. A Krónikák Csarnoka egy állítólagos föld alatti terem, melyben a régmúltban létezett magasabb rendű ősi civilizációk fizikai bizonyítékai rejtőznek.

Cayce igazán érdekes próféta volt. Élete során körülbelül 14.000 előrejelzést adott, és 1970-re ezekből 12.000 valóra vált, 2000 pedig ekkor még az eljövendő időkre vonatkozott. Az összes jóslatát együttvéve csupán egyetlen apró hibát ejtett. 12.000-ből egyszer tévedni eléggé hihetetlen eredmény. Ám ezt az egy hibát talán elnézhetjük neki. Levelet kapott egy Franciaországban élő férfitól, aki egészségügyi igazlátást kért tőle, de Cayce tévedésből az érdeklődő ikertestvéréről adott felvilágosítást. Ez az apró tévedés volt az egyetlen hiba, amit valaha ejtett. Minden más jóslata valóra vált, méghozzá pontosan olyan formában ahogyan azt megjósolta - egészen 1972-ig. Ám 1972 után jóslataiba gyakran csúsznak hibák. (Azok, akik nem hiszik hogy Cayce jóslata, miszerint Atlantisz 1970 előtt a felszínre emelkedik, bekövetkezett, nézzék meg a Life magazin januári számát. Igenis felszínre emelkedtek szigetek ott, ahol Cayce Atlantisz helyét meghatározta; néhányuk újra elsüllyedt, néhányuk még ma is a vízfelszín felett látható.) Cayce szerint a Krónikák Csarnokába vezető bejárat a szfinx jobb mancsában rejlik. Thoth (akivel Drunvalo tartotta a kapcsolatot) és Cayce is úgy nyilatkozott, hogy a föld alatti teremben olyan tárgyi bizonyítékok vannak elrejtve, amelyek minden kétséget kizáróan igazolják azt, hogy már hosszú idővel a mi civilizációnk előtt léteztek magasan fejlett kultúrák a Földön. Thoth állítása szerint ezek a tárgyak 5 és fél millió éves fejlett kultúrák létezését bizonyítják. E kultúrák fejlettségi fokához viszonyítva a mi civilizációnk még igencsak gyermekcipőben jár.
Thoth szerint a civilizáció 500 millió évvel ezelőtt jelent meg bolygónkon, a legelső kultúra eredetileg a csillagokból érkezett. Öt és fél millió évvel ezelőtt azonban egy olyan esemény következett be, ami kihatással volt az akasha krónikára is. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai