Különösen várakozás vagy utazás közben érezzük gyakran úgy, hogy egy örökkévalóságig tart. Ha azonban tudatunkkal az ötödik dimenzióba vagy még feljebb emelkedünk, képesek lehetünk összesűríteni az időt./ Az idő befolyásolása ~ idő befolyásolás, spiritualitás, spirituális gyakorlatok, energia gyakorlatok, fényörvény, spiritualitás, idő sűrítése

Különösen várakozás vagy utazás közben érezzük gyakran úgy, hogy egy örökkévalóságig tart. Ha azonban tudatunkkal az ötödik dimenzióba vagy még feljebb emelkedünk, képesek lehetünk összesűríteni az időt. Egy kis gyakorlással akár napok is eltelhetnek néhány perc alatt. Természetesen életünk jó része kárba veszne, ha ezt gyakran végeznénk. De a kellemetlenségeket könnyebb így elviselni.

Az idő összesűrítése utazás közben

Képzeljük el utazásunk kiindulópontját és célpontját. Lássuk magunkat, amint elutazáskor búcsúzkodunk, és amint megérkezünk. 
Eresszünk szívünkből egy fénysugarat az elindulás időpontjától a megérkezés időpontjáig. Vizualizáljuk ebben a fénysugárban az összes közbeeső járművet, embert, helyet és vidéket a legszebb, legkívánatosabb formában. Most tömörítsük a fénysugarat a benne látottakkal együtt a lehető legkisebbre, és építsük be az összesűrített fényt koronacsakránkon keresztül az erőterünkbe.
Most már testben is útra kelhetünk, és figyelhetjük, milyen érzést kelt az utazás. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok
Share To:

Post A Comment: