Ezzel a kis gyakorlattal hamar megtanulható, hogyan legyen az ember csupán megfigyelője annak, ami történik./ Finomérzékelési gyakorlatok: Mértani alakzatok érzékelése ~ energia gyakorlatok, fényörvény, finomérzékelés gyakorlatok, spirituális gyakorlatok, spiritualitás


Ezzel a kis gyakorlattal hamar megtanulható, hogyan legyen az ember csupán megfigyelője annak, ami történik. A gondolkodás háttérbe szorul, és megszűnik minden szándékosság, ami ideális állapot a sikeres vizualizációs munkához. Ezzel az egyszerű gyakorlattal felkészülhetünk bonyolultabb feladatokra is.

Finomérzékelési gyakorlatok: Mértani alakzatok érzékelése

Az alakzatok érzékelése
Üljünk egyenes hattal, lélegezzünk néhányszor erőteljesen ki és finoman be. Vállunkat eresszük le, nyakunk, vállunk, karunk és kezünk legyen laza. Mindkét kezünket emeljük magunk elé, két tenyerünk között nagyjából 40 centiméter legyen a távolság. Képzeljük el, hogy két kezünk között megjelenik a képen látható mértani alakzatok valamelyike. Figyeljük az alakzatot, töltsük ki mindenfele színnel, és forgassuk két kezünk közön.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok
Share To:

Post A Comment: