Ennek technikái alapvetően különböznek a meditációtól: meditálás közben megfigyelők vagyunk, és hagyjuk a dolgokat történni, nem válunk tevékennyé, a gondolkodás háttérbe szorul, kizárólag csak érzékelünk. / A tudat összpontosítása ~ alternatív gyógyítás, fényörvény, gyógyítás, hírek, orosz gyógymódok, öngyógyítás, spiritualitás, természetes gyógymódok

A tudat összpontosítása / ~ Spiritualitás
Ennek technikái alapvetően különböznek a meditációtól: meditálás közben megfigyelők vagyunk, és hagyjuk a dolgokat történni, nem válunk tevékennyé, a gondolkodás háttérbe szorul, kizárólag csak érzékelünk. Amikor viszont tudatosan összpontosítunk valamire, gondolatainkat 
szántszándékkal arra irányítjuk, hogy például javítsuk a látásunkat, kiegyensúlyozottabbá tegyük mindennapjainkat vagy pénzügyi helyzetünket.

A lényeg a célzott szándékosság. Tudnunk kell, mit akarunk. Szándékunkat akár írásban is rögzíthetjük. Ezt az utasítás megfogalmazásának is szokás nevezni. Az elhatározás leírása erősebbé és világosabbá teszi szándékunkat. Jó, ha melléjegyezzük a dátumot, a helyszínt és a pontos időt is, hogy gyógyító gondolataink ne az örökkévalóságig hasson, hanem a jelenben, akkor és ott. Ebben a módszerben az a jó, hogy célzottan összpontosítani, vagyis egy bizonyos szándékra fókuszálni mindenki képes! 
Ezek a gyakorlatok rég elfeledett képességeket kelthetnek életre, és fejleszthetik a meditálást. Hogy kinél milyen mértékig, az meglepetés. Mindenesetre mindig adjunk hálát azért, hogy ilyen lehetőségekkel teljes életben lehet részünk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok


Share To:

Post A Comment: