A 9 és 13 éves fivérek napközben teljesen normális gyerekekként viselkednek, de ahogy lemegy a nap, mindketten vegetatív állapotba kerülnek, sem mozdulni, sem beszélni nem képesek./ Rejtélyes állapotba kerül éjjelenként egy pakisztáni testvérpár ~ rejtélyek, titkok, rejtélyek és titkok, fényörvény, hírek, világ, érdekességek, érdekes világ,

Iszlámábádi orvosok vizsgálják, hogy a gyermekek éjjelente miért nem tudnak se mozdulni, se beszélni. A Pakisztáni Orvostudományi Intézet orvosprofesszora, Dzsaved Akram szerint egyelőre el sem tudják képzelni, mi okozza náluk ezt az állapotot.
A 9 és 13 éves fivérek napközben teljesen normális gyerekekként viselkednek, de ahogy lemegy a nap, mindketten vegetatív állapotba kerülnek, sem mozdulni, sem beszélni nem képesek. Apjuk szerint "a naptól nyerik az energiát", ezért bénulnak le éjszaka.
Az orvosok azonban ezt az ötletet már elvetették, mivel nappal egy sötét szobában vagy borult, viharos időben sem jelentkeznek a fiúknál a különös tünetek.
A szegény, vidéki családból származó gyerekek iszlámábádi kivizsgálását a kormány finanszírozza. A fiúk vérmintáit külföldi laboratóriumokba is elküldték, hogy a specialisták is megvizsgálhassák. Közben a gyerekek lakóhelyét, a házuk körüli földet is tüzetesen átvizsgálják.
A fiúk apja, Mohammad Hasim egy faluban él a családjával az ország délnyugati tartományában, Beludzsisztánban. A testvérpár szülei unokatestvérek, hat gyermekük közül kettő egészen korán meghalt, a másik két gyermeknél viszont nem jelentkeztek semmilyen különös tünetek.
A 13 éves Soaib Ahmed és kilencéves öccse, Abdul Rasid nappal az iszlámábádi kórházban is energikus és vidám az AP hírügynökség beszámolója szerint. Az idősebb testvér elmondta, hogy tanár szeretne lenni, öccse pedig iszlám hittudósnak készül.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!hvg.hu
Share To:

Post A Comment: